1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka bez ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stasiokobylka, Maj 14, 2012.

  1. stasiokobylka

    stasiokobylka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam prosilbym Was o prosbe przy wyborze jakiejs taniej nagrywarki bez Ihasa na tasme ata. wiem ze to niby glupia sprawa prosic o to jednak u mojego kumpla na nagrywarce lg dual layer nie czyta wogole plytek verbatima(dawniej czytalo teraz nie) czytalismy ze nowa seria plytek verbatima nie jest czytana przez wszystkie nagrywarki i dlatego chcialbym sie ustrzec przed ewentualnym zlym zakupem:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ktoś chce nagrywać gry na xboxa, to jedyny słuszny wybór, to liteon ihas.
     
  4. maniaxbox

    maniaxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokladne ihas, kupic adapter usb lub kontrokersata na pci

    tapatalkniete z maniakowatego telefonu.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. stasiokobylka

    stasiokobylka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za pomoc jeszcze pytanko o co chodzi z ta rewizja B?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć w nazwie 'b' na końcu - tak jak na screenie.
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    a "B", bo tylko do tej wersji wgrasz LT MAX, żeby nagrywać XGD3 w 100% jeśli kupisz z innym oznaczaniem np. "C" nie wgrasz LT MAX
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Szukaj na allegro, bo w większości sklepów pozostały iHAS'e z rewizjami "C". Dokładnie wypytaj sprzedawców, czy widnieje ta literka (jak na screen'ie).
     
Wczytywanie...

Poleć forum