1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka do gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Olbi, Listopad 29, 2010.

  1. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Witam, mam laptopa i nie wiem czy nagrywarka sie nadaje do wypalania gier na kolca jak to sprawdzic a jezeli sie nie nada to jaka polecacie, w mojej sytuacji musi to być raczej nagrywarka zawnętrzna.
    POZDRAWIAM!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Ściągnij Nero lub IMGBurn (darmowy i bardzo dobry program),zrób test nagrywarki, wszystkiego się dowiesz/
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz sprawdzić, czy twoja nagrywarka obsługuje nagrywanie na DVD+R DL, sprawdzisz to za pomocą Nero Test Drive.
     
  5. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Macie moze link do tego nera nie umiem znaleźć?
     
  6. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz nowszą nagrywarke to ci nagra napewno :D w google poszukaj ;)
     
  7. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Pokazał że płyty DVD+R DL wypala więc teraz najlepiej kupić płytę Verbatim i zacząć nagrywać, polecam program ImgBurn i prędkość wypalania x2 lub x2.4
     
  9. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Już próbowałem wypalac i zajechałem tylko pare płytek znacie jakis dobry tutorial?
     
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Sprawdź czy masz zainstalowane ASPI oraz DMA. Na PW prześle ci link na inne forum z tutkiem do tego żeby sprawdzić czy masz oraz z instalacją jeżeli nie masz :)
     
  11. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    A jeszcze mam pytanie czy da sie sprawdziać Ixtreme, czy mozna podłączyć dysk zewn. i zrobić z niego dysk do kloca i czy można jakoś tak przerobić konsole żeby gry chodziły bez płyty tylko z dysku.
    Dzieki za szybkie i konkretne odpowiedzi.
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jeżeli chodzi o instalacje gier na dysku i odpalanie ich bez użycia płyty to przeróbka Jtag ale tylko na konsole ze starym dashem poniżej v.9199
     
  13. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    A orientujecie sie czy da sie sprawdziac Ixtreme jak jest z grami na kinecta one maja jakies dodatkowe zabezpieczenia?
     
  14. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Tak nowe gry mają zabezpieczenia AP2.5, a kiedy robiłeś przeróbkę konsoli?? Co do uruchamiania gier z AP2.5 wszystko na forum
     
  15. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Z jakis rok temu ale nie jestem pewien dokładnie
     
  16. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Albo jakoś 1,5 roku temu nie pamiętam
     
  17. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli zapewne iExtreme 1.6 więc polecam przejść na LT+
    Edit:
    Jak półtora roku temu to nawet 1.5 lub 1.51 jak twój napęd na to pozwala to przejdź na LT+ chodzi mi o to czy masz Lite-on lub Benq
     
  18. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    W jaki sposób moge to zrobić sam?
     
  19. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  20. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  21. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Jak znasz jakiś inny sposób to podaj. Ogólnie wielkie dzieki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum