1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka do xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez o0rozek0o, Luty 4, 2012.

  1. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
    Witam, chciałbym się dowiedzieć czy moge nagrać wszystkie gry na zwykłej nagrywarce?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak, możesz, ale gry, które mają XGD3 nie będą się chciały zainstalować na dysk konsoli i nie będą bezpieczne na Live
    Forza 4 wgl nie będzie działać...

    Gdybyś lepiej poszukał nie musiałbyś zakładać tego tematu... Następnym razem najpierw poszukaj, bo wszędzie o tym piszą... :)
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie. forza 4 nie będzie działać, a pozostałych gier xgd3 Nie będziesz mógł zainstalować na hdd
    @up
    Byłeś szybszy :p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
    a oprócz forzy wszystkie battlefieldy , halo , itd będą dzialać ?
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Teoretycznie powinny, ale jak nawet tego nie chciało ci się znaleźć to na 99% nie uda ci się ich nagrać
    Czekam na twój następny temat:
    "jak nagrać battlefield 3 pomocy"

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum