1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka DVD, problem z nagraniem obrazu z X'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Betoniarka, Czerwiec 3, 2011.

  1. Betoniarka

    Betoniarka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podłączyłem Xboxa za pomocą tego http://www.cegdirect.com/store2/images/Microsoft Xbox 360 Component HD AV Cable.jpg kabla do nagrywarki DVD. ( dwa audio i żółty video ) Ustawiam wszystkie opcję dotyczące jakośći itp. i gdy chce włączyć nagrywanie pojawia się komunikat abym sprawdził połączenie z TV chociaż wszystko jest sprawne. W czym może tkwić problem?

    Słyszałem że jest opcja nagrywania filmów podłączając X'a pod dekoder za pomocą kabla Ethernet http://blog.connectedplanetonline.c...9/12/ethernet-cable-utp-mold-type-kb-aa06.jpg czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podlaczyles pod wejscia czy wyjscia w nagrywarce ?
    Co do nagrywania przez karte sieciowa bzdura i tyle
     
  4. Betoniarka

    Betoniarka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pod wejścia z przodu nagrywarki przeznaczone dla urządzeń zewnętrznych. Podłączałem kiedyś kamerę za pomocą kabla DV i nie było żadnego problemu z nagrywaniem.
    Nie wiem w czym tkwi problem ;/
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To jest component nie composite, component wymaga podlaczenia wszystkich kabli bo kazda para to skladniowa obrazu
     
  6. Betoniarka

    Betoniarka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem dziś wszystkie 6 kabli z tyłu nagrywarki, jest ten sam problem. Komunikat brzmi tak: Nie można nagrywać, Sprawdź połączenie TV.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaka masz nagrywarke bo to ze podlaczyles nie znaczy ze dobrze
     
  8. Betoniarka

    Betoniarka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Betoniarka

    Betoniarka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Temat zaginął w czeluściach tego działu dlatego odświeżam

    Mam kolejne pytanie jak ma się sprawa z tymi najtańszymi Video Grabberami? Warto w to zainwestować?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum