1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka DvD + RW DL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Megaton90, Styczeń 3, 2013.

  1. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Witam
    posiadam Laptopa HP Pavilion dv5 Notebook PC z nagrywarką o parametrach DVD + RW DL. Jest to dokładnie model HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L Moje pytanie jest krótkie. Czy na takowej nagram gry na Xboxa360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    Dużo to nie mówi... to tak samo jakbym powiedział mam telefon z funkcją dzwonienia, ale nic więcej o jego modelu ani nazwie.
     
  4. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Dodałem dodatkowe info. Wybacz
     
  5. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    XGD3 pełnej raczej nie nagrasz do końca (nie zainstalujesz na dysku i lipa wchodzić na live), spróbuj użyć MaxBurner Payload v0.15 ale sprawdź wcześniej czy przypadkiem nie jest w obsługiwanych. W ogóle śmieszna sprawa z tym programem bo niby działa, a tak naprawdę nikomu nie działa. :)
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    program dziala tylko po pierwsze nie na wszystkich modelach, po drugie trzeba sprawdzac z plyta w napedzie
     
  7. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    A co z grami starszymi które nie są chronione XGD3? Będę mógł takie nagrać i grać sobie na spokojnie? Aha jak ma się to jeszcze do przeróbki L.T 3.0? Chcę taką wgrać do Xboxa i nie wiem czy starsze gry będą mi chodziły na tej przeróbce...
     
  8. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    Chyba wszystkie starsze powinny chodzić, nie posiadam jeszcze przeróbki LT 3.0 ale zapewne zaraz znajdzie się ktoś kompetentny :>
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Starsze nagrasz bez problemu na lt 3.0 działa wszystko
     
  10. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Czyli wszystkie gry do zabezpieczenia XGD3 oraz XGD2 na spokojnie nagram i będę mógł sobie grać a na Xbox Live też?
     
  11. garabasz

    garabasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Nagrywarka DvD + RW DL

    To pokaż mi kogoś komu udało sie nagrać na innej niż iHAS 124B. Parę osób pisało że jeszcze działa na iHAS 124D ale też nie każdemu.

    Wysłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to poczytaj odpowiedni temat to sie dowiesz... tylko trzeba sie stosowac do instrukcji a nie tak jak to jest moda w Polsce jak kaza na Verbatimach to nagrywam na plytach z Tesco i bede sie zalic na forum
     
  13. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja nagrywam na płytkach platinium lub maxell na zwyczajnej nagrywarce lg lub na nagrywarce z laptopa sony vaio. Gry działają bez problemu, nie wywala do dasha, ani niema żadnych innych problemów.

    Pozdrawiam
     
  14. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Wybaczcie że pytam ale jest takie zabezpieczenie jak XGD2? Czy tylko XGD3 jest a potem są starsze zabezpieczenia które nagra każda w tym i Moja nagrywarka?
     
  15. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
  16. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Nie za bardzo rozumiem pytanie ;) Gry Xgd 3 normlanie nagrasz przez nagrywarkę.
     
  17. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Ja pytam czy do zabezpieczenia Xgd 2 też potrzebuje ten innej nagrywarki ze zmodyfikowanym softem ihas czy jakoś tak czy normalnie nagram swoją w laptopie? To że Xgd 3 nie nagram Nią to już wiem ale pytam o te drugie zabezpieczenie. Pliki Xgd 2 mają 7.30 Gb a te Xgd 3 8.14 Gb tak?
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Nagrywarka DvD + RW DL

    Tak, mozesz nagrac jesli obsluguje plyty DL.
    Tak

    A co do xgd3 takze nagrasz twoja nagrywarka tylko ze w 97% nir pograsz tylko w gry z CIV bo te trzeba nagrac ihasem aby normalnie działały

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  19. garabasz

    garabasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Nagrywarka DvD + RW DL

    Pokaż mi chociaz jedną osobę która nagrała prawidłowo XGD3 za pomocą tego progsa na czms innym niz iHAS. A jak tobie sie udało to nie filozuj tylko podrzuc ustawiemia to inni też skorzystają. I nie pisz że trzeba na Verbach a nie noname bo to raczej oczywiste.

    Wysłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum