1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka HL_DT_ST DVD RAM T50N nagrywa do połowy !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bzagrodzki, Październik 28, 2011.

  1. bzagrodzki

    bzagrodzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was wszystkich !!!
    mam taki mały problem...
    mam laptopa acer- posiada nagrywarke HL DT ST DVD-ram T50N.
    z tego co się dowiedziaŁEM obsługuje dvd-DL
    ale nie udało mi się nagrać nigdy calej gry do konca.
    zaczynam normalnie w imgburn nagrywanie ale nie mogę zmienić booktype na dvd-rom DL, zaktualizowałem firmware nagrywarki, i jest to samo.
    bedzię to już z 15 czysta płyta DL którą nagrało do połowy i stoi.
    Płytki jakie używałem to EMTEC, PLATINUM, VERBATIM - wszystko to samo.
    Proszę o jak najszybszą pomoc z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz_k

    mariusz_k Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobną nagrywarkę i u mnie już na początku wywala błędy, zmarnowałem 5 płytek i zrezygnowałem z dalszej walki bo szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Obawiam się ze ten sprzęt może być za słaby, albo podczas nagrywania nie wykonuj żadnych czynności na komputerze, bo to też może być przyczyna jakaś problemów z nagrywaniem.
     
  4. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj nagrać programem Clone CD ja tak miałem przy starej nagrywarce i ten program dał rade.
     
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    spróbuj innym programem, być może też masz źle ustawionego imgburna ..
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wina jest nagrywarki... i może pójść na clonecd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum