1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka iHAS 124-19B nie widzi żadnych płyt.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ja-goo, Styczeń 18, 2013.

  1. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pierwszy raz podłączyłam ww. nagrywarkę do laptopa za pomocą kabla i zasilacza, włączyło się wszystko ok ale po minucie coś "gruchło" w zasilaczu ale nic się z nim nie stało i działało dalej więc włożyłam płyte do nagrywarki i problem w tym że nie widziała ona płyty, przez jakieś 3 sekundy wydawała z siebie dźwieki a potem cisza potem znów zaburczała i znów cisza. To była czysta płyta EMTEC DVD+R DL. Pomyślałam że może nie czyta tych płyt w włożyłam oryginalną płytę z programem też nic. I teraz nie wiem czy to może być wina tego zasilacza czy reklamować nagrywarke??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Może zasilacz nie podaje któregoś napięcia
     
  4. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli może być to wina zasilacza? A moge to jakoś sprawdzić bo nie wiem co odsyłaś czy te kable czy nagrywarke
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    A jakieś inne płyty działają czy nie? Ja miałem taki problem jak podłączyłem pod stacjonarke przez SATA. Teraz na laptopie używam adaptera UNITEK Y-1031 i mam zero problemów.
     
  6. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żadnych nie widzi i tak jakby nawet nie próbował ich czytać. próbowałam oryginalne płyty z grami i programami i czyste płyty emtec i nic ;/
     
  7. Ja-goo

    Ja-goo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra znalazłam moja sytuacja jest identyczna jak u tego gościa http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/problem-z-liteon-ihas-124b-150893/
    czyli to wina taniego zasilacza ;/ no to już przynajmniej wiem co zwrócić
     
Wczytywanie...

Poleć forum