1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka IHAS 524b

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez slo24031990, Listopad 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. slo24031990

    slo24031990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam kupiłem nagrywarkę IHAS 524b mam pytanie nagrałem na płytę TDK fifa 13 , i gdy chę odpalić grę wyskakuję błąd że mam wyczyścić ścierką .
    nie konfigurowałem napędu, nagrywałem programem imgburn, i niewiem dlaczego nie działa proszę o pomoc (co mam zrobić?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Wgrać odpowiednie oprogramowanie do napędu oraz przekonfigurować ustawienia w IMGBurn
     
    1 osoba to lubi.
  4. slo24031990

    slo24031990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra odpowiednie oprogramowanie (tylko jakie?)i jak przekonfigurować ustawienia?? kiedys nie miałem tyle problemów z nagrywaniem gier na płyte ;/
     
  5. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Wszystko masz w dziale sprzęt-IHAS.
     
  6. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    A oprócz wgrywania oprogramowania do napędu, musisz je zmodyfikować pod płyty TDK, bo w oryginale są pod Verbatimy.
     
  7. slo24031990

    slo24031990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobiłem chyba wszystko jak było opisane w poradnikach niestety dalej wyskakuje mi ten błąd , nagram m.yte może to coś pomoże
     
  8. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: nagrywarka IHAS 524b

    Polecam jednak płyty Verbatim i prędkość max. 4!

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Płytki Verbatim, prędkość 2.4 i gwarantuje ci że wszystko będzie ok, na inne płyty szkoda po prostu czasu i pieniędzy
     
  11. slo24031990

    slo24031990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobiłem wszystko tak jak w poradniku powyżej i nagrałem na płytkę verbatim niestety dalej wyskakuje mi ten sam błąd
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Mamy specjalny temat więc nie zakładaj nowego o tym samym.
    http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum