1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka IHAS llt3.0 PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrianos116, Październik 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adrianos116

    adrianos116 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Otóż posiadam zmodyfikowaną nagrywarkę ihas (extreme burner max ) . podczas nagrywania gier za pomocą imgburner w 50% wyskakuje problem . pare płytek tak straciłem więc proszę o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na jakich płytach nagrywasz oraz jakie ustawienia eeprom? Przydałby się log z IMGBURN z nagrywania.
     
    1 osoba to lubi.
  4. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywałeś wg TEGO tutoriala ?
     
  5. adrianos116

    adrianos116 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nagrywam na VERBITIAM 8,7gb x4 ,wersja ing to 2.5.7.0(chyba o to chodziło,tak nagrywam według tego tutoriala ,a ustawienia eeprom to nie wiem o co chodzi? gdzie to znaleźć ?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    to może spróbuj prędkość x2.4 i bez OPC
     
  7. adrianos116

    adrianos116 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    źle się zrozumieliśmy . Nagrywam prędkością 2,4x , na płycie pisało 4x.Zapomniałem dodać że gdy pierwszy raz wypaliłem max payne 3 to nie miałem żadnego problemu z nagraniem go. Na konsoli niestety zawieszał mi się on o nie szło grać
     
  8. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Pod jakie płyty masz wgrany formware w napędzie to pierwsze,a drugie to może ISO uszkodzone,choć bardziej uderzałbym w firmware napędu.
    Może masz wgrane pod Verbatim a nagrywasz na płytach z wytwórni Hugo i przez to nie działa jak należy.
     
  9. adrianos116

    adrianos116 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak już napisałem nagrywam na verbatimach.

    Tomekzc dziękuje . Nie wiedziałem ,że ustawienia eeprom są tak ważne . Jeszcze raz dzięki .

    Info OPCJA EDYTUJ!!! Nie pisz posr pod postem/ LAki88

     
  10. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Spoko :) nie ma problemu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum