1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez moras9992, Kwiecień 11, 2013.

  1. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Odrazu mówie że jestem zielony troszeczke w tych sprawch.
    Chciałbym zakupić nagrywarkę IHAS 124 B wgrany BURNER MAX +przejsciowka laptop koszt 140 zł .
    Mam xboxa prawdopodobnie lt 3.0 dokładnie nie wiem bo kupiłem od koleżki który też nie wie ;/ ale była przerabiana z pół roku temu i jak ostatnio nagrywałem Tomb Raidera to przepuszczałem przez abgx i działało czyli wychodziło by na to ze L.T 3.0.

    Mma pytanie odnośnie tej nagrywarki , jeżeli zakupię takową nagrywarke to każdą jedna gre jaką śćiągne i nagram będzie śmigac xgd2 jak i xgd 3?? tutaj link do tej nagrywarki--->>> IHAS 124 B wgrany BURNER MAX +przejsciowka laptop (3134661475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak pol to masz lt 3 . Bedziesz nagrywac na verbatim?
     
  4. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak płyty tylko verbatim

    słyszałem też o jakimś tricku mp3 ale nie moge nigdzie znaleźć naprawd e pożadnego wytłumacznie o co dokładnie chodzi

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Puszczasz mp3 na xie i wlaczasz gre po 5 min wylaczasz grasz, nie dziala na gry z civ typu fifa 13. Jak masz zwykla wypalare zobacz prog paytools moze zgodna jest . Liteon ihas musi byc rev b plus lt max verbatimy. O co tym usb sata ci inno poradza bo roznie z tym bywa nie mialem przyjemnosci potestowac.
     
  6. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Z mojej strony dodam tylko tyle że warto rozejrzeć się po okolicznych sklepach. Niestety w profilu nie podałeś gdzie mieszkasz, ale ja osobiście polecam ten sklep: Kontakt - ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław . sam ostatnio kupiłem tam ihasa i sama nagrywarka wyszła mnie 75zł brutto, do tego kabelki i przejściówki tez bardzo tanie :) A do tego towar od ręki, nie trzeba czekać na przesyłkę ze Szczebrzeszyna jak to na allegro :)
     
  7. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIEDAWNO NAGRAŁEM the walking dead survival instinct i widzi mi normalnie grę ale jak włączam uruchom pokazuję się logo Activision a potem ... bład gry nie można odczytać płyty i żeby przetrzec miękką ściereczką. Czyli co mam włączyć muzykę w xie ma ona sobie lecieć i wtedy włożyć płytę ?? proszę o szczegółowe wytłumaczenie jeżeli można :D
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usuń pamiec podręczną w opcjach dysku
     
  9. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    A więc tak, wkładasz pen driva to konsoli, zgrywasz mp3 na dysk. Nstępnie odpalasz mp3, wyciszasz głos, nie musi ci grać żadna muzyka, ważne że mp3 jest odpalona. Następnie wychodzisz z odtwarzacza, wkładasz płytę i odpalasz grę. Ja dopóki nie kupiłem ihasa tak robiłem i działało (nie licząc gier z zabezpieczeniem)


    I tak jak napisał TigraTEam usuń pamięc podręczną. Wchodzisz w ustawienia-system-pamięc-naciskasz "y" i wybierasz usuń pamieć podręczną.



    I los Świeżaka już za mną :)
     
  10. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że z pendrive nie mogę zgrać muzyki ;/ nie mam takiej opcji ale skopiowałem z płyty to chyba nie ma żadnej róznicy ??? zaraz jak się skopiuje to sprawdze czy faktycznie będzie działać i dam odpowiedź :D
     
  11. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JAK WŁĄCZAM gre to muzyka automatycznie się wylączą i nadal wyskakuję te logo activision że nie moża odczytać płyty ... czyli ten trick nie działą czy coś źle robię ????? ;/
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na pc kopiujesz mp3 na pena na xie wlaczasz mp3 pozniej gre. Po 5min mozna mp3 wylaczyc i grac. Metoda na granie xgd3 nagrane zwykla wypara z dysku.
     
  13. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Nie, to czy zgrałeś z płyty nie powinno robić różnicy, ale jeśli chcesz być pewien, to podepnij pen driva do klocka, wejdz w niego w ustawienia-system-pamięc i po kliknięciu bodajże y i wybraniu konkretnej opcji dostosujesz go do xboxa, wtedy powinieneś móc zgrywać z niego mp3 na xboxa. Chociaż ja i bez tego mogłem zrzucać utwory, a ten, którego ja używałem przy triku był też z płyty.

    Po czym poznajesz że muzyka się wyłączyła? I czy grę masz zainstalowaną na dysku?
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ale filozofia na xie przystosowac pena na system xa . Na pc te pliki skasowac , wrzucic mp3 .muze mozna po 5min od startu gry wylaczyc.
     
    1 osoba to lubi.
  15. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mam jedno pytanko, czy mp3 zgrywamy na pena juz przystosowanego pod x'a czy na normalnie sformatowanego pod kompem? :D
     
  16. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Przystosowanego na xie najlepiej bo x moze nie widziec
     
  17. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam gry zaistalowanej na dysku ponieważ niechce się zainstalować na dysku tylko próbuje właczyc z płyty, i tak jak mówię nic to nie daję włączam muzyke z xa potem właczam uruchom grę pokazuję się logo activision i się wyłącza muzyką i wyskakuję żeby wytrzeć sciereczka ;/ ;/ ale jak włączam inna gre to mogę normalnie słuchać muzyki w tle więc nie wiem o co chodzi ;/
     
  18. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mp 3 fix nie pomaga jak grasz z plyty . Gra przeszla weryfikacje w imgburn? I co to za gra?
     
  20. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    The Walking Dead: Survival Instinct nie wiem czy przeszła ale wiem że nie chcę się zainstalować na dysku ;/ co mam zrobić żeby działało spróbować bagrać jeszcze raz??? nie chce tracić płyty kolejnej ........ i co z tą nagrywarką ?????
     
  21. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Dead se mozesz w clonecd nagrac na jakiej plycie i nagrywarce to nagrales obraz napewno dobry?
     
Wczytywanie...

Poleć forum