1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka ihas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymi124, Wrzesień 29, 2013.

  1. szymi124

    szymi124 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam zamiar kupić nagrywarkę ihas. I dlatego pytam jaki model kupić żeby dobrze się sprawował, trochę posłużyła i żebym mógł nagrywać najnowsze gry jakie teraz są i jakie będą wydawane. Teraz nagrywam na Verbatim i chce żeby tak pozostało. I jeszcze jedno pytanko mam laptopa lenovo z580 czym różni się nagrywarka w tym lapie od ihasa. Z góry dziękuje za Odpowiedź. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  5. ppg

    ppg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na forum jest link jak wgrać soft, jest to banalne. Ja kupiłem tego ihasa co wyżej za 50zł, wgrałem soft i służy mi już prawie rok.
     
  6. szymi124

    szymi124 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możesz podać linka, kupiłeś nowego czy używanego ?
     
  7. CzarnyZkultury

    CzarnyZkultury Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublinensis
  8. grykom

    grykom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to jest wersja C czyli za każdym razem będzie trzeba odpalić specjalny soft przed wypaleniem płyty.
    ja na Twoim miejscu poszukałbym jednak wersji B - nową, albo wyrwać (poszukać) używanej. Masz wtedy pewność że wszystko będzie OK no i z późniejszą odsprzedażą nie będziesz miał problemów.
     
  9. CzarnyZkultury

    CzarnyZkultury Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublinensis
    a z tej listy LiteOn iHAS124 - Nap?dy optyczne - LiteOn iHAS124 cena od 63.41z? którą konkretnie byś wybrał?
     
Wczytywanie...

Poleć forum