1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka iHAS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacq64, Grudzień 12, 2011.

  1. jacq64

    jacq64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Czytałem ostatnio, że do nagrywania gier XGD3 z LT 3.0 potrzebne będzie potrzebna nagrywarka iHAS, chciałem sprawdzić na allegro ile kosztuje, ale jest tam dużo różnych modeli i nie wiem jaki kupić, czy taki byłby dobry Nagrywarka LITEON iHAS124 (B) SATA CZARNY + NERO (1964879499) - Aukcje internetowe Allegro ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spirite

    spirite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nadające się:
    iHAS124B
    iHAS224B
    iHAS324B
    iHAS424B
    iHAS524B
    iHAS624B
     
  4. Zubitzu2207

    Zubitzu2207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Wedel

    Wedel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zDOLNY ŚLĄSK DZ1FKO!!
    Jak jest iHAS124-19 B to "-19" nie ma znaczenia? czy musi być samo iHAS124B? Tak tylko sie upewniam :)
     
  6. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To na zwykłych nagrywarkach nie będzie można nagrać gier?
     
  7. jacq64

    jacq64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
  8. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musi być wersja firmware B, tylko i wyłącznie B
     
  9. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy ktoś może mi powiedzieć czy ta nagrywarka IHAS ona sama w sobie jest przystosowana do nagrywania gier xgd3 czy do tego jeszcze trzeba jakis specjalny firmware wgrywać ? może mi to ktoś wytłumaczyć
     
  10. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba wgrać lub dołożyć i kupić z wgranym ja tak zrobiłem i zapłaciłem 108zł
     
  11. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy któryś z tych modeli lite on bedzie odpowiedni

    DVD-REC LITEON iHAS122 SATA
    DVD-REC LITEON iHAS124 SATA
    DVD-REC LITEON iHAS324 SATA
    DVD-REC LITEON iHAS524 SATA
     
  12. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musi być "B"! Ile razy trzeba powtarzać? Kilka postów wyżej kolega podał modele, które się nadają.
     
  13. MALY-XBOX

    MALY-XBOX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem w tym zielony. W innym poście dowiedziałem się potrzebna jest nagrywarka iHas. Ale czy po zakupie tego sprzętu potrzebne są jakieś modyfikacje jej? Jakieś dodatkowe oprogramowanie, a jak tak czy trudno przebiega taka instalacja, bo ja w te klocki jestem totalnie zielony.
     
  14. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Kupujesz tą nagrywarkę i później tylko musisz wgrać do niej FW od c4eva żeby nagrywała w 100%, instalacja jest prosta nie ma co się bać... Jak będziesz zwlekał to dołóż 10-20zł i kup już zmodyfikowaną wtedy tylko nagrywać :)
     
  15. pleban16

    pleban16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to "B" to znaczy "bulk"? ciężko znaleźć w opisie jakie ma firmware, na allegro tylko piszą ze to wersja B. Taka jest wersją B? link
     
  16. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, Bulk to nie B
    na allegro masz mase ofert z opisem 'wersja B'. Jeśli nie jesteś pewnien to można zawsze wysłać meila i zapytać czy to wersja B
     
  17. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, a mam takie pytanie: Czy gry nagrane na sprzęcie bez ihas bez zabezpieczenia civ nagrają się na dysku ? Np MW3. Oczywiście mówimy o LT 3.0
     
  18. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  19. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odpowie ktoś na moje pytanie dwa posty wyżej?
     
  20. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, musi być Ihas aby nagrać gre na HDD
     
  21. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum