1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka ihas'h

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ciumciok, Luty 13, 2012.

  1. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam zamiar kupić sobie nagrywarkę ihash aby nagrywając gry XGD3. Mam pytanie czy będę mógł nagrać grę xgd3 nagrywarka liteon ihash taka z komputronika ? czy to musi być jakaś specjalna z jakimś oprogramowanie lub dodatkiem? to jest jedyna nagrywarki aby nagrać xgd3 ? I mam jeszcze jedno pytanie czy możecie mi podać dokładny model nagrywarki ihash która da się nagrać xgd 3 (np nba2k12 lub btf3) ;]
    Z góry dzięki.

    Ps. Trzeba mieć jakieś dodatkowe oprogramowanie na kompie aby nagrać xgd3 ? czy da się normalnie przez imgburn ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może być to nagrywarka z komputronika, z tym że musisz wgrać do niej firmware Ixtreme MAX, nagrywa się IMGburnem.

    Te nagrywarki pasują:
    LiteOn iHas124-XX B
    LiteOn iHas224-XX B
    LiteOn iHas324-XX B
    LiteOn iHas424-XX B
    LiteOn iHas524-XX B
    LiteOn iHas624-XX B

    Oczywiście bież najtańszą z nich ;)
     
  4. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki ;p. I czy trzeba być obeznany aby wgrać tego firmware Ixtreme ? czy wystarczy ściągnąć coś i zainstalować ;] ?
    Podaj stopień trudności wgrywania firmware Ixtreme od 1 do 10 ;) I czy są jakies poradniki jak to zrobic ?
     
  5. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ta będzie pasować, o gwarancji to nie mam pojęcia.
     
  8. ciumciok

    ciumciok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum