1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka Lite-on IHAS 124 F

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartas1989188, Grudzień 11, 2015.

  1. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.zakupiłęm taką nagrywarkę..nagrałem kilka płytek Verbatim...ale teraz pojawil sie mały problem ponieważ przy grach Far Cry 4 i NFS: Run wywala mi bład płytki....da się jakoś to ogarnać?

    Czytałem o przerobieniu na rev B ale nie wiem czy ta się da...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Na rev F nie wypalisz poprawnie gier z XBG3 jak rownież nie ma możliwosci przerowienia tej nagrywarki na rev B

    Wysłane z Xperia Z za pomocą palców
     
  4. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    A gra sie instaluje na HDD?? Bo jak tak to kestes pierwszy ktory tego dokonał na forum na tej nagrywarce

    Wysłane z Xperia Z za pomocą palców
     
  6. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to wie ktoś jak to jest z tym?
     
  8. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema dzisiaj przyszla mi nagrywarka ihas 124 F/FU udalo mi sie na niej nagrac gre xbg3 a mianowice Bioshocka infinite na plycie verbatim, a ponoć nie nagrywa ???
     
  9. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    to samo uslyszałem....ale sam ogarnałem ustawienia itd i poszlo
     
  10. Gregorczyk

    Gregorczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ciekawe czy ihas 122 tez tej rewizji FU by podołał, bo zostawiłem u kumpla i jutro ma ją oddać i teraz nie wiem co robić
     
  11. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywalem na platinum, i verbatim ale przez pomyłkę nagrałem tą samą gre na oby 2 płyty, podczas nagrywania lepiej sprawowała sie verbatim ale platinum tez daje rade ;) a z jaką prędkością nagrywaliście bo ja w 124 FU mam support 4x najwolniej
     
  12. Gregorczyk

    Gregorczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale nagrywałeś na oryginalnym firmware czy wgrywałeś jakieś inne, i normalnie gra działa instaluje się?
     
  13. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyłem Burner Maxa. Nwm sam bo bioshock nie wymaga instalacji; oczywiscie post wyzej chodzilo mi o ihasa 124 F
     
  14. Gregorczyk

    Gregorczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    to chyba nie będę kombinował bo nawet x jeszcze nie przerobiony, a w dodatku to jest 122 FU wiec poluje na rewizję EU ta podobno daje rade
     
  15. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja tez tylko burnermax pozniej ustawienia abgx360 i imgburner i predkosc 4x bo nizej nie mozna w tej nagrywace ale juz kilka xgd3 nagrałem bez problemu i bez problemu zainstalowałem
     
  16. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bartas a na jakich plytach i jakie ustawienie img burn
     
  17. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  18. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywalem ale dzisiaj mi jakiś błąd wywalilo i tylko na verbatimach dziala a one 6zl/sztuka kosztują, jeszcze popróbuje tak mam lt 3.0, nagrywasz ihasem 124F ?
     
  19. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak dokladnie,a jaki blad?
    wrzuc screen moze ktos cos poradzi albo ja jak bede wiedział
    a abgx360 zrobiles?

    verbatiny w Euro RTV AGD naprzyklad kosztuja ok 14zł wiec ty i tak masz taniej...ja znalazłem za 3,5zł
     
  20. soczk2000

    soczk2000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam screena a juz wyłączylem img burn sprobuje na platinumach i jak mi wywali to dam znac, ale jedna gra na platinumie w pewnym momencie sie zacina i do glownego menu mnie wywala
     
  21. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    a robiles tym abgx360
     
Wczytywanie...

Poleć forum