1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka pod lt3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Igor0505, Styczeń 20, 2013.

  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam dziś zrobiłem przeróbke lt3.0 i niemiem czy można nagrywać na nią gry zwykłą nagrywarką czy ihasem . Gdzieś czytałem że trzeba nagrywaxć ihasem a gdzie indziej piszą że żeby gra się nagrywała na dysk to trzwba nagrać ihasem. Proszę o szybką pomoc i o link z jakimś poradnikiem jak nagrywać gry pod tą przerobkę. Dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    zwykłą nie nagrasz takich gier jak fifa13 lub forza 4 więc zdecydowanie ihas
     
  5. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli fife 13 ni nagram zwykłą nagrywarką? A skyrim da rade ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    skyrim bezproblemu. nie nagrasz gier z zabezpieczeniem civ. jest ich nie wiele.
     
  7. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli fife 13 tylko ihasem?
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    akwarium już ci pisał że fify nie nagrasz bez ihasa
     
  9. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aha chciałem się upewnić
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nagrać nagra ale carriera nie będzie działać.
     
  11. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja posiadam nagrywarkę LG GH22LS50 i nagrałem normalnie Forze 4 i wszystko działa normalnie.
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ale gra po 30min się wyłacza . z nowszym civ po 5min.
     
  13. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Co ty mówisz ? Gram i gram i wszystko działa, nic mi się nie wyłącza. Dodam że nagrałem na płytce maxell
     
Wczytywanie...

Poleć forum