1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka siada ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez butelka, Maj 11, 2010.

  1. butelka

    butelka Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jak w temacie mam problem z nagraniem plyty a dokladniej z weryfikacja temat jest identcyzny nizej ale czy nie da sie wyczytac nic z tego bledu ? o co chodzi czy wina nagrywarki czy wina plyty czy czegos innego? http://zapodaj.net/299bbb3db8a1.jpg.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Podaj na jaka plyte nagrywales, jaka posiadasz nagrywarke ale jezeli bufor urzadzenia spadl do zera i wyskoczyl blad to pewnie nagrywarka siada lub sprobuj wgrac nowy firmware do niej(znajdziesz go na stronie producenta nagrywarki ktora posiadasz):)
     
  4. butelka

    butelka Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    plta to TX Think Xtra
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nagraj na verbatimie i powinno być OK
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To pierwsza plyta ktora ci sie zle nagrala? Mi sie wydaje ze to chyba wina nagrywarki, bo tez kupuje xintry w tesco i nagralem juz 5 i nie bylo problemu, ale na verbatim tez nie nazekam chociaz drozsze o 1,51 zl
     
  7. butelka

    butelka Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    druga albo i trzecia plyta
     
  8. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi kiedyś wyskakiwał identyczny błąd. Teraz nagrywam za pomocą Xbox Backup Creator chociaż on też korzysta między innymi z imgburn'a ale nagrywa dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum