1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka xbox

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Naruto220, Sierpień 25, 2016.

  1. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.Chciałem się zapytać czy jeśli kupię nagrywarkę ihas 124-b skonfigurowaną pod verbatimy i będę nagrywał tylko na verbatimach to nie muszę nic ustawiać jak ją podłacze pod pc tylko od razu nagrywać gry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Po pierwsze, musisz mieć konsole przerobioną najlepiej na LT 3.0+
    Po drugie, zawsze musisz "coś" zrobić przed nagraniem gry.
    Należy wgrać odpowiednie sterowniki do nagrywarki, odpowiednio skonfigurować program do nagrywania obrazów, a za każdym razem przed nagraniem płyty należy spatchować/przeskanować obraz płyty programem "abgx"
    Dokładniej wszystko masz opisane tutaj
    http://xboxforum.pl/threads/nagrywanie-gier-pod-lt-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3.78079/
    edit: Ogólnie to jest z tym mnóstwo roboty, polecam ci od razu przerobić xboxa na RGH i kupić dysk na USB, no chyba że grasz online, wtedy pozostaje tylko LT3
     
  4. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jeśli dobrze nagram to będę mógł forze motorsport 4 nagrać na dysk konsoli i grać z dysku ?
     
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  7. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeżeli nagrasz ihasem to będziesz mógł nagrać na płyte, potem z płyty na dysk, a potem uruchamiać gre z dysku z płytą w napędzie. (tak jak z oryginalnymi grami)
     
Wczytywanie...

Poleć forum