1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukaszferenc4, Wrzesień 9, 2013.

  1. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy na tej TSSTcorp CDDVDW SH-S223F ATA Device nagram gry z xgd 3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj chyba nawet pay tools obsługuje.
     
  5. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    payload tools jak już :)
     
  6. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli wypali w 100%? I jeszcze jedno czy nie orientujecie się czy ta nagrywarka plus lt2.0 wystarczy na nowsze gry?
     
  7. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wypali sama w sobie 100%. Aby tak było zobacz kompatybilność twojej nagrywarki z payload tools. Tak wystarczy jeśli nie wprowadzą czegoś nowego, wystarczy, radze wgrać LT3.0, jest lepsza :p
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właściwie to burner max 0.15
    zZacznij od nagrywania w clonecd. Jak nagrasz z burner maxem to napewno powinno wszystko działać. I zobacz czy nagrywarka ma najnowszy firmware.
     
  9. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Burner max PAYLOAD TOOLS...
     
  10. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zastanawiałem się nad sprzedaniem obecnej konsoli z lt 2.0 i kupnem nowej z rgh, ale kusi mnie aby spróbować lt 3.0 i xbox live a o ile się orientuje to ban skutkuje tylko brakiem dostępu do liva
     
  11. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rgh to brak gry na xbox live zostaje xlink. Wgraj lt 3.0 o ile masz taką opcje mniej zabawy z przygotowaniem iso i musisz mieć pełne kopie xgd3 jak chcesz grać na xbox live. Ban to brak połączenia z xbox live, i xbox live jest płatny.
     
  12. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze się orietujesz. Tak nawiasem bana nie było od 2009r (nie wliczam umysłowo 'inteligentnych' którzy grają na live przed premierą gry!)
     
  13. lukaszferenc4

    lukaszferenc4 Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jakbym się chciał bawić w grę online to gry nagrane na mojej nagrywarce byłyby okej?
     
  14. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak ale z programem burner max 0.15 musi ci nagrać xgd3. Xgd2 możesz bez tego programu nagrywać i grać online. I każdą grę skanować abgx 360 autofix level 3. Najlepiej jest kupić ihas rev b z lt max jak twoja nagrywarka nie podoła lub zrobić rgh.
     
  16. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wcale nie musi omg -.- Skończ pisać pierdoły...

    //Edit #1:
    Musi to na Białorusi. Możesz jeśli jest taka możliwość ale nie musisz. Różnica jest w tym ze gry na xgd3 po zainstalowaniu na dysku będziesz musiał odpalać inaczej, jeślii nagrasz ww 100% dzięki payload tools/ihas to wtedy odpalasz normalnie jeżeli zwykła nagrywarką to wykkonujesz trik z mp3 (włączasz muzyke na konsoli która jest na dysku twardym, odpalasz grę gdy juz się wczyta grę, plik mp3 wyłączasz i już)
     
  17. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na xbox live musi. Jak grasz na kopiach truncated xgd3 na xbox live to powodzenia.I nie nabijaj postów.
     
  18. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Idź poczytaj sobie lekturę jakaś.. Po pierwsze nie nabijam postów, po 2 nie ważne czy nagrać metodą truncate czy overburn(jeśli omnibusie wiesz że tak można) MOŻESZ grać na xlive, niby jest wiekszy % banów lecz m$ za to nie banuje elo.
     
  19. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak już myśli o lt 3.0 to po co ma 2razy to samo nagrywać. Jak tylko na lt 2.0 chce nagrywać może i bez tego programu. Ale gier z xgd3 z civ, tym nie nagra i nie wprowadzaj go w błąd. I nie opowiadaj bajek z tymi banami.
     
  20. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja *******e (przepraszam adminów/modów alle nie umiem już)
    jeden uj czy lt 2.0/3.0 zwykła nagrywarką musi wybrać sposób truncated lub overnburn. NAGRA GRĘ XGD3 Z TĄ NAGRYWARKA, JA PIERODLE gram juz ponad rok na zwykłej nagrywarce i nagrywam gry xgd3, arabGirl również, już masa ludzi pisało że można... nie dociera do was?
     
  21. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale fify 13, forza 4 itd to napewno nie grasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum