1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vson, Luty 13, 2015.

  1. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam serdecznie..
    Przeglądałem troszkę forum ale wolę się upewnić na 100%

    Czy któraś z Tych nagrywarek nadaje się do nagrania gier XGD3 ?? bo gier powyżej 8 GB moja nagrywarka w lapku nie chce nagrać TSSTcorp CDDVDW SU-208FB

    LiteOn iHAS124-14
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5089587028&ref=last-visited

    Lub

    LITEON iHAS124 SATA XBOX360 EU
    http://allegro.pl/nowa-nagrywarka-dvd-liteon-ihas124-sata-xbox360-eu-i5055265788.html

    Lub jak by ktoś mógł podać Link do zakupu odpowiedniej nagrywarki w przystępnych cenach
    lub inna obsługująca Burner Max Payload Tool. Czy jakoś tak ...

    Z góry dzięki za Pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  4. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    widze ze ceny mocno spadly
     
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Obydwie się nadają możesz brać śmiało
     
    Vson lubi to.
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    100 % satysfakcji daje IHAS 124-19 B z rewizją B , ludzie nagrywają na E/EU za pomocą payload tools i też wszystko gra :)
     
  7. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to się skuszę i wezmę tą Tańszą bo widzę że dużo ludzi ją brało i komentarze pozytywne :)

    Musi być pewnie lepsza.. tyle że trochę droższa :)

    A tak przy okazji zapytam jeszcze.... czy mogę nagrywarkę podłaczyć pod lapka ?? mam adapter do podłączania dysków i napędów itd więc myślę że nie powinno być problemów? :)
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Można :)
     
    Vson lubi to.
  9. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za informacje :)
    Nagrywarkę już zamówiłem sobie... :)

    Dzięki Wielkie za pomoc :)
     
  10. Wiktoriuous

    Wiktoriuous Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Okej ale powiedz mi tylko gdzie ją sobie zamawiałeś tak tradycyjnie i normalnie na allegro czy gdzieś indziej ? Bo ja jeszcze na początku też miałem podobny problem co Ty i właśnie sobie zamówiłem na agito i było bardzo okej. Po taniości i nowa w dodatku


    -------------------
    U nas zakupy robi św. Mikołaj tapety winylowe na flizelinie Ciebie też zapraszamy!
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 25, 2015
  11. rawer

    rawer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak ja coś zamawiam to teraz tylko na allegro ; )) Bo przecież nawet takie zwykłe sklepy stacjonarne też nie mają na swoim stanie żadnych rzeczy i po prostu one nawet też mają wszystko dostępne na zamówienie. Zdecydowanie lepiej jest na necie zamówić a ja sam zamawiałem i to była właśnie nagrywarka z amazonu hyhy


    Chcesz się dowiedzieć więcej na temat logistyki? Wejdź na tego bloga http://logistyka.soup.io/ i znajdź dużo cennych porad!
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 3, 2015
  12. mosiektosiek

    mosiektosiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No co Ty z amazonu beka pracowałem właśnie w tej hali jeszcze w DE : D były tam takie nagrywarki i mam po prostu tutaj pytanie to jest ta klasyczna nagrywarka z tym żółtym napisem i taka czarna ? Ja mam taką bo sobie kupiłem z tej hali właśnie tak po taności i do tego jeszcze dostałem niezłą gwarancję.
     
  13. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja to zamówiłem sobie tradycyjnie na allegro :)
    http://allegro.pl/nowa-nagrywarka-dvd-liteon-ihas124-sata-xbox360-eu-i5055265788.html

    I ogólnie działa i nagrywa gry do 8 GB ......

    No własnie... czy może mi Ktoś jeszcze pomóc i wytłumaczyć lub dać jakiś poradnik krok po kroku jak nagrać grę która jest powyżej 8GB ??
    Zrobiłem tak jak było podane w poradniku:
    http://xboxforum.pl/threads/tutorial-nagrywanie-gier-pod-lt-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3.87388/

    I chciałem sobie nagrać Lord Of The Rings War In The North XDG2 no i konsola wykrywa..jest obrazek ale gdy chce właczyc to chwilę mieli i pokazuje że błąd : "Dysk nie jest obsługiwany"
    Dodam że nagrywałem na Platinum gdyż akurat nie posiadałem płyty Verbatim.
    Może coś źle robię??? jeśli by ktos mógł poradzić będę wdzięczny :)
     
  14. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  15. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobrze.... jutro spróbuje.. kupie płytki... chciałem dziś ale gościowi zabrakło a po robocie już mi się nie chciało latać po mieście za płytami.
    Dodam że jeszcze raz próbowałem nagrać... tym razem Battlefield.4.PAL.XGD3 i też kicha.... :( tyle że teraz nie wyskakuje że błąd tylko jest czarny obraz i nic......
    Przy Weryfikacji wyskakuje to samo co wcześniej :
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71c144fcae3e8cce.html
     
  16. zgoncanawieze

    zgoncanawieze Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Verbatimy kup sobie za jakąś droższa cenę i nie kupuj żadnych takich płytek po prostu tanich z jakiegoś marketu. Ja jeszcze od siebie Ci polecam płyty TDK. Też na na nie nagrywałem gry i jeszcze nie miałem z nimi żadnego problemu. Tak porównywalne według mnie są te firmy te Verbatimy i te TDK he ; - )


    Szukasz inspiracji na urządzenie ogrodu? Wejdź na tego bloga http://wmagicznymogrodzie.blog.se/ i znajdź całą masę super pomysłów specjalnie dla siebie!
     
    Ostatnia edycja: Maj 31, 2015
  17. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kupiłem Verbatim ustawiłem tak jak było w podanym mi temacie i myślałem że będzie dobrze bo nie wyskakiwały wykrzykniki jak wcześniej.
    Tylko dopiero podczas weryfikacji płyty przy 97% wyskoczył błąd...
    Z ciekawości nabyłem Batelfiled 4 z innej ręki i poszło...

    Jeszcze jakieś pomysły co do ustawień czy coś... :(
    Już popsułem 5 płyt...hmmm ale uparty jestem i popsuje jeszcze więcej jak trzeba :)
    Ale im mniej tym lepiej :D

    Help !! :(
     
  18. Vson

    Vson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Udało się.... ! :)
    Spróbowałem z poradnika z innego forum lecz nie będę podawał linka do poradnika bo nie wiem czy można czy nie... podawać linki do innych for związanych z xbox... nagrałem Gears of War 3 i śmiga aż miło :)
    Nie Mniej jednak Wielkie dzięki Wszystkim którzy doradzili i się starali itd :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum