1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arasz, Październik 25, 2011.

  1. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam pytanie czy bede mógł nagrać grę tą nagrywarka Producent: TSSTcorp
    Model: CD/DVDW SH-S182D
    Wersja: SB04 ... chodzi mi o te starsze gry np.fifa 09 czy pes 09 ,cod 3 . bo np w imgburn nie ma mojej nagrywarki.. prosze oszczegolowe porady :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    taa mozesz... zaktualizuj bios bo mozesz miec problemy z nagrywanie tzn. błedy. Najlepiej kup za 77zł w komputroniku LiteON iHas124 i wgrywasz LTMax i masz 100% pewnosci ze wszystko dobrze sie nagra. no i juz masz nagrywarke na przyszłosc bo bedziesz mógł nagrywac gry z CIV i XDG3
     
  4. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co to wgl bios i jak to zaktualizowac? i czym mam nagrywac gry jak w imgburn nie ma mojej nagrywarki? sorry ale jestem dopiero nowy w te klocki
     
  5. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    google.pl i wpisujesz nazwe nagrywarki i dopisujesz bios. sciagasz uruchamiasz restart i masz nowy bios w nagrywarce. jesli nie ma jej w imgburn to poszukaj w opcjach albo sciagnij najnowsza wersje img tj. 2.5.6.0. jesli dalej nie bedzie widział nagrywarki to komputronik zaprasza Cb do ich salonu po LiteON iHas124.
     
  6. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli wizyta w kompuroniku... mam tylko takie pytanie moze głupie mam jaks nagrywarke w laptopie tylko ze jest zepsuy czy moge jakos podmienic nagrywarki z laptopa do kompa :D??
     
  7. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    jesli interfejs pasuje... ale zaisilanie moze byc inne a nagr. z laptów sa powolne wiec lecisz do komputronika. ja swoja bede mial w czwartek.
     
  8. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ostatnie pytanie w laptopie mam nagrywarke PIONEER DVD-RW DVD-K17A czy ta nagrywarka moge nagrywac gry na xa chodzi o te starsze ,aha i gdy w imgburn daje change book type tez nie ma mojej nagrywarki.w najnowszej wersji tez nie ma(w laptopie)
     
  9. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up,pomóżcie
     
Wczytywanie...

Poleć forum