1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywarka!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sesilatko, Marzec 3, 2012.

  1. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Mam do was pytanie,ponieważ chciałem nagrać gre,mam już verbamity tylko nie wiem jak z nagrywarka,czy mam wgl dobrą i jak sprawdzić jaki to model.Bo mam laptopa,HP G60 i nie wiem jaka to nagrywarka,a trzeba przy nagrywaniu podać,pomoglibyście jak to sprawdzić? Mam jeszcze komputer stacjonarny ,i tam jest bodajze nagrywara Samsung sh s223c którym lepiej nagrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zobacz sobie w właściwościach mojego komputer w działe sprzet. według mnie obejętnie która nie nagrasz na jedno wyjdzie
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Mam tego lapka, nagrywarke ma od hp, dobrze radzi sobie z xgd2, xgd3 nagrywa tylko na verbatimach
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja ani razu nie zmieniałem book type.
    Nagraj normalnie bez zmieniania tej opcji przy prędkości 2.4x-4x
     
  6. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam w laptopie takie coś:
    -STACJE DYSKÓW
    TOSHIBA MK2552GSX ATA Device
    -STACJE DYSKÓW CD-ROM/DVD
    HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L ATA Device
    QXMRIXC ODIBWTAJ SCSI CdROM Device.

    A w komputerze stac.
    SAMSUNG SH-S223C
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja radzę nagrywać na stacjonarnym.
    Też mam samsunga w stacjonarce i śmiga pięknie (komputer 5 letni).
     
  8. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    AC Rev Ci nie działał pewnie dlatego, że do obrazu nie dograłeś topologii pod LT 3.0
     
  10. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    topologii czyli? jest to wszystko w tym poradniku co podalem?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Przepuszczasz przez abgx 1.0.6 i on sam dogrywa co trzeba, jest w poradniku
     
  12. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok,to spróbuje :D i napisze czy się udało, a jak nie to będe pytał:D
     
  13. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mam pytanie bo mam fife co wazy 7.30 ,to trzeba dogrywać to topologię czy nie?
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  15. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak przepuszcze przed nagraniem przez ten program abgx to nic sie nie stanie?
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagrywaj bez abgx i będzie ok
     
  17. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o kurde, a ja zrobilem all tak jak w tym poradnki,wszystko tak samo zaznaczyłem,ale disiple writes nie zaznaczyłem,i przerwalem w trakcie,robienia tej topologi,nic sie raczej nie stało czy cos zwalone juz jest?
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Masz w poradniku jak usunąc topologie, jak się dodała
     
  19. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale ja nie wiem czy sie dodała czy nie,bo przerwalem w trakcie robienia...kurde;/
     
  20. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nic nie zepsujesz, próbując usuwać :smile:
     
  21. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale jak to usunąć.? bo do tego folderu z plikiem dvd i obrazem plyty nic sie nie dodalo,ja tą topologie przerwalem chyba w 30 %,to co teraz zrobic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum