1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nail`d brak menu w grze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suchy666, Styczeń 10, 2011.

  1. suchy666

    suchy666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ściagnalem gre Nail`d (wersja Icon) i wszystko gra ale nie ma obrazu w menu w grze, dzwiek jest , gra dziala bo udalo mi sie wlaczyc wyscig, mam LT+ 1.1, obraz gry spaczowany przez abgx (pokazuje wszystko OK).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Grasz z płyty czy dysku?
     
  4. suchy666

    suchy666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z płyty, bo dysku nie mam :/
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sciagnij inna wersje, bo z ta wyraznie cos jest nie tak.
     
  6. strenghold

    strenghold Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Albo wersja uszkodzona albo źle się nagrała ale lepiej ściągnij inną żeby płyty nie tracić.
     
  7. strenghold

    strenghold Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    a jeszcze jedno jakiej płytki użyłeś?
     
  8. suchy666

    suchy666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem na verbatimie, za ktoryms razem jest wszsytko ok , mozliwe ze wina napedu w xboxie, juz wczesniej cos podjrzewalem bo mam pare tytułow co wieszaja sie na 1 filmiku albo w ogole nie smigaja (wyskakuje, że nie mozna odczytac plyty czy cos w tym stylu).

    THX
     
Wczytywanie...

Poleć forum