1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najlepszy kabel do monitor w jak najtańszej cenie.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Xratheros, Czerwiec 30, 2014.

  1. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Polecacie jakiś kabel z xboxa 360 do monitora tak do 20zł na allegro z przesyłką ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    HDMI o ile masz takie wyjście w monitorze
     
  4. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak wyglada to wejście ??
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wpisz w google "wejscie hdmi" - no ludzie czy taki problem cos w google na grafice wyszukac?

    20zl z przesylka to sa jakies zarty ?? Sama przesylka bd kosztowac 10-15zl (zalezy od wagi kabla i wysylki)
     
  6. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    podaj model i firmę Monitora, oraz którą wersję konsoli masz
     
  9. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    monitor lg flatron w1942s 19 cali, konsola xbox 360 slim 4gb Corona
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Niestety ze specyfikacji http://www.lg.com/uk/monitors/lg-W1942S-lcd-monitor wynika że twój LCD posiada tylko i wyłącznie złącze D-SUB, jedynym wyjsciem to podłączenie konsoli poprzez kabel vga CZYLI TAKI http://allegro.pl/listing/listing.p...der=p&search_scope=category-122248&string=vga od razu piszę że będziesz miał odbicia obrazu na tanich tych kablach taka już ich niestety wada, jeśli ma być obraz igła bez odbić kabel kosztuje taki od 60zł w górę, albo oryginał, albo firmy BigBen tyle że teraz BigBena kupić to liczyć się trzeba z cudem. Oryginał raczej pod 100wke i powyżej. Pozostaje chyba jednak kupić ten tani a zarazem gorszy niestety i mieć obraz jaki jest.
     
  11. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  12. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    XO o M a c z 0 S a po co mu HDMI-DVI jak on DVI w Monitorze nie ma tylko sam D-SUB! hmm? A HDMI-D-SUB nie zadziała, ponieważ HDMi to sygnały Cyfrowe, a D-SUB tylko analogowe, niestety pozostaje iśc zwykłym kablem VGA, chyba że zmieni Odbiornik (monitor).

    Xratheros - A że tak spytam dla pewności, którą konsolę Slim masz?

    taką (Zwykła Slimka)
    http://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=rc&uact=3&dur=1735&page=1&start=0&ndsp=18

    czy Taką (Slim E)

    http://www.google.pl/imgres?imgurl=...act=rc&uact=3&dur=459&page=3&start=41&ndsp=24
     
  13. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zwykłą.

    Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    1 osoba to lubi.
  15. Xratheros

    Xratheros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki. Miałem już dostęp do tego kabla, który podałeś i widać było sporo lepszą jakoś niż na kineskopowym, ale troche napisy były rozmazane. Testowałem to na szybko, i wydaje mi się że powinienem coś w ustawieniach monitora pogrzebać to by było wyraźnie.
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Raczej miałeś kabel kiepskiej jakosci
     
  17. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Kineskop a LCD to już 2 pary innych kaloszy, ponieważ po kineskopie leci w jednym żółtym Chinchu sygnał RGB + synchro w dodatku rozdziałka 640x480 dlatego taka zawsze kupa obraz jest. Po VGA kablu będzie dobrze ale te rozmazania to jest to co pisze od samego początku (noo pisałem o odbiciach ale właśnie o to mi chodziło, odbicia...rozmazania), to wina kabla słabej jakości i nie podkręcisz tego za żadną cholerę by było dobrze, jedyne wyjście to kabel BIGBEN albo typowo ORYGINAŁ, także jakikolwiek kabel nie kupisz nawet ten za 40zł to i tak nadal będą odbicia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum