1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsza aktualizacja-problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tymek287, Lipiec 13, 2012.

  1. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Mam problem z moją konsolą (wersja konsoli to arcade) Kupiłem sobie Battlefielda 3 (nie wiedziałem że konsola jest przerobiona).Gdy włączałem gre wyskoczyła mi aktualizacja.Aktualizacja załadowała sie prawie cała i sie zawiesiła (dalej nie chciała sie lądować czekałem o koło godziny i nic)próbowałem instalować z pendrive i to samo.Jakieś pomysły ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    pierw trzeba było sprawdzić czy ta aktualizacja nie ma w sobie skryptu anty pirackiego ; ) gdyż takowe są czasami w aktualizacjach.
     
  4. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i co teraz mam zrobić ?
     
  5. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    grę masz na dysku zainstalowaną? jak tak to usuń i na nowo wgraj :) i nie akceptuj żadnych aktualizacji.
     
  6. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie moge ominąć tego ;/
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może podmieniony napęd ma.
     
  8. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tylko płytke single player bo multi tak mi nie bd działać bo nie mam neta do xboxa
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na moje to będzie musiał wgrać OFW do napędu i potem dokończyć aktualizację.
     
  10. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a skąd mam to ściągać i jak mam to wgrać.Ja mam xboxa dość mocno ztunigowanego (takiego kupiłem)
     
  11. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    to też może być jakieś rozwiązanie problemu :)
     
  12. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam taką obudowe http://www.tech-blog.pl/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/lian-li_pc-xb01_1.jpg i lepsze chłodzenie
    i nie wiem czy mam inny napęd ;/

    EDIT:

    a możecie mi powiedziec jak mam to wgrac ?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

    Sorry nie wiedziałem :)


    Instaluje gre.Zobaczymy moze będzie działać :D


    Zainstalowałem i aktualizacja tak samo sie ładuje ;/ ale teraz te kółko od ładowania sie nie kręci
     
  13. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
  14. radi2321

    radi2321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tu nie chodzi o żadne napędy ani chłodzenia, po prostu jeśli ma wersje arcade to konsola pewnie z 2007-2009 i nie była była podłączana do neta więc pewnie miał dash typu 11xxx a nowe gry mają w sobie też aktualizacje systemu i to po prostu usuwa stare przeróbki. Podejrzewam że wyskoczył Ci błąd 0013 jeśli jesteś zielony w temacie konsol i przeróbek to polecam oddać ją do serwisu.
     
  15. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mój dash 2.0.12625.0 i żaden błąd mi nie wyskoczył.Wszystko działa tylko nie moge grać w Battlefielda itp .
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No i nie zagrasz, masz za stara aktualizację i za starą przeróbkę
     
  17. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic sie nie da zrobić ??
     
  18. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    da, wgrywając nową aktualizacje po wcześniejszej nowszej przeróbce :) jednak jak ktoś już wspomniał jeżeli się nie znasz nie kombinuj tylko oddaj w doświadczone ręce :)
     
  19. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spoko zrobie sam tylko powiecie mi jakie aktualizacje mam wgrać :D
     
  20. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
    Gry jaka aktualizacja

    skąd mam wiedzieć przed nagraniem jakiej aktualizacji wymaga dana gra
     
  21. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    w programie abgx pisze ci "Min Kernel Required v 2.0 xxxxx (numer Dasha)"
     
Wczytywanie...

Poleć forum