1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

najnowsza aktualizacja xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hardy14, Czerwiec 4, 2011.

  1. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dzisiaj wgrałem najnowszą aktualizacje i niestety gry mi nie działają co ciekawe jak wkładam piraty to jest loga xboxa, a jak orginał(przynajmniej mi się tak wydaje bo ma na płycie normalnie nalepkę, a tą gre dostałem jak xboxa kupiłem była ona bez pudełka) to białe tło i jakieś napisy.
    Czy jeśli przerobie konsole jeszcze raz to będą mi działać gry Fifa,Dragon Age itd.?
    Tylko jeszcze pytanie na co przerobić miałem przeróbkę podajże 1.6 ix. Chyba że zaniosę do serwisu i oni już powinni wiedzieć na co przerobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sam skasowałeś sobie ixtreme poprzez aktualizację - trzeba przerobić jeszcze raz.
     
  4. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak konsole zaniosę do serwisu to oni będą wiedzieć na co przerobić? Ile taka przeróbka będzie kosztowała?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Powinni wiedzieć, podobno jedyny problem jest z tym, że jak nie masz oryginalnego klucza napędu na płytce to trzeba go jakoś wyciągnąć - jak pójdziesz to się dowiesz czy umieją :D 50 zł albo coś koło tego.
     
  6. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za odpowiedź
     
  7. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
    Skoro firma zajmuje sie przerobka to i musi umiec wyciagnac klucz, proste.
     
Wczytywanie...

Poleć forum