1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsza aktualizacja.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez agata22022, Lipiec 23, 2011.

  1. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobioną konsolkę, od ponad pół roku nie podpinałem jej do neta aż do dzisiaj, pojawiło się okienko o dostępnej aktualizacji no i ok, klikam tak żeby ją pobrało ale po kilku minutach pojawia się taki napis: Nie można wykonać aktualizacji. Jeśli problem będzie się powtarzać, przejdź na stronę xbox-bla bla bla.
    Kod statusu: 3151 - 35F1 - 1600 -2203 - C000 - 0001
    co poradzić na to? proszę o rade, nie znam się na konsolach za bardzo. Przeglądałem trochę forum o tym updacie ale nic nie znalazłem ciekawego, zanim zdążę znaleść coś to już odpowie mi tu kilka osób i może rozwiążę swój problem ;)).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    "xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001
    Skontaktuj się z pomocą techniczną konsoli Xbox."
    Hymm,spróbój może pare razy.

    Pozdrawiam,Cris2k
     
  4. crash_art

    crash_art Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej też mam podobny problem ... wyczytałem że może to być wina tego że masz zmieniony napę ... ale nie wiem jak to naprawić
     
  5. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisze do nich, moze mi pomoga. ale jak ktos cos wie niech pisze .
     
  6. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    hmm 1. naucz się pisać.
    2. Poza tym, to dobry pomysł skontaktować się z nimi, tylko nie zapomnij im powiedzieć że masz przerobioną konsolę :p i powiedz że podczas aktualizacji pirata wyskoczył ci błąd
     
  7. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Toxic1954,Ale ja nie mam tego błędu.
    To ona go ma.
    Ale nie wiem o co chodzi ci z tym naucz się pisać :x
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak się ma FW niższy niż LT+ 1.9 to wyskakuje błąd.
    Pomóc powinno wrzucenie oryginalnego FW, puźniej update i na końcu flash na LT+1.9.

    EDIT:
    Co do tych napędów chyba okazało się nieprawdą ale nie jestem pewien.

    Pomogłem??
    Kliknij "PRZYDATNE"
     
  9. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze ja mam przerobiona konsole i mam wgrane lt+
     
  10. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    to czyli masz mniejszą od LT+ 1.9
    Wgraj oryginalny soft potem upade dasha a następnie wgraj lt+1.9
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
  12. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    z tego co wiem to "spróbuj" pisze się przez ó i 2 u, a ty napisałeś przez oba zamknięte.
    sorry za mały spam.
     
  13. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem ten sam problem jednak flash FW do LT 1.9 + dał radę i błąd przestał si pojawiać. Było jednak ryzyko że aktualizacja cofnie FW ale tak się nie stało
     
  14. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge to zrobic sama w domu czy tylko serwis?;/
     
  15. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    agata22022 morze wgrac sama dash do konsoli za pomoca dysku cd lub pendrive usb tylko pod zadnym pozorem niesciagaj najnowszego dasha bo wtedy usunie ci cała przeróbke czyli mowa o 13... jesli wgrasz to i masz nizsza przeróbke niz LT+1.9 automatycznie usunie ci przeróbke i morzesz sobie pomarzyc o graniu w piraty :DD pozdro mam nadzieje ze pomogłem
     
  16. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie no mowie ze ta najnowsza aktualka mi sie nie zainstalowala a w piraty nadal moge grac bo gralam dzisiaj w fear 3 i chodzilo, poprostu lubie miec wszystko zaktualizowane i nowe a to mi sie nie chce ainstalowac ;/
     
  17. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie odnosnie lt 3.0 mam dasha 14719 ale wiem ze pes 2013 potrzebuje nowszego dasha czyli 15574 czy to prawda ze moge zrobic aktualizacje dasha z plyty ? bo po wlozeniu gry do napedu pyta o aktualizacje :) podobno przy lt 3.0 jest to bezpieczne
    pisze tutaj o tym bo temat to "najnowsza aktualizacja" dzieki za odpowiedz :)
     
  18. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Tak możesz aktualizować z płyty...
     
Wczytywanie...

Poleć forum