1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsza przerobka- kilka pytan

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Ceronn113, Wrzesień 11, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam.

    Gdzies okolo 2-3 miesiecy nie interesowalem sie wgl konsola i przerobka itp. Dzisiaj chcialbym sobie pograc on-line oraz w te najnowsze gry, ale mam stara przerobke ( Ixtreme 1.61 lub 1.6).Postanowilem przerobic konsole w serwisie, oferują mi przerobienie konsoli na Ixtreme Plus 1.91, czy na tej przerobce bede mogl bez problemu grac w te najnowsze gry? I jak wyglada zgrywanie gier na plytke? wczesniej gralem takze online, podlaczalaem sie kablem pod mojego neta, ale teraz nie mam jak grac bo woła o aktualizacje. Czy na ten przerobce tez bez problemu bede gral online?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli mogę ci doradzić to nie przerabiaj konsoli ponieważ niedługo wyjdzie ixtreme 2.0 który będzie umożliwiał odpalenie najnowszych gier które w danej chwili nie są możliwe do odpalenia na naszych klockach bez jtag. Więc z przeróbką to się wstrzymaj bo tylko stracisz pieniądze, co do gier online to po podłączeniu konsoli pod neta prosi ona o aktualizację którą możesz bez problemu instalować. Pozdro
     
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    No to moze z przerobka sie wstrzymam. A co do tej aktualizaji, to tak: Po1. Podobno gdy sie to zrobi to konsola traci przerobke. Po2. Probowalem raz zaaktualizowac, ale po zakonczeniu konsola sie resetuje i wyskakuje jakis bład z " E.. " ale nie pamietam jaki nr, chyba 67.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie ma sensu obecnie nie rob nic chyba ze chcesz jaka gre mega zagrać na juz....
     
  6. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    tutaj tylko chodzi, zeby sobie pograc online w fife 11. A nie wiadomo dokladnie kiedy bedzie lt 2.0?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak chcesz pograć fife 11 online to musisz mieć najnowszą przeróbke ,żeby zmiejszyć ryzyko bana dokupić konto gold chyba ze masz free + online pass z allegro lub z live.
     
  9. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żeby nie wyskakiwał ci błąd musisz wgrać oryginalne FW napędu.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak jest inny napęd niż orginalny w konsoli to może wyskoczyć błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum