1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsza przeróbka LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JaCyNa, Listopad 16, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Witam, rozmawiałem przed chwilą z jednym gościem u którego kupowałem Xboxa , i pytałęm go z ciekawości czy jest juz to najnowsze LT zeby można było pograć w hot pursuit i acb i odpowiedział mi ze tak i że cena tego w krakowie to 65zł... jest to możliwe bo czytałem ze, jeszcze tego nie ma...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Koleś Cię coś wkręcał.. Jakby było to by było już o tym głośno na forum... LT+ ma wyjść dopiero przed świętami
     
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Jest Juz w Krakowie za 65zł lecz nie LT+ a flash lt zeby nowe gierki chodzily typu assasins creed :)
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5423
    Polubienia:
    1669
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP.
    Wiec nagraj filmik jak załączasz i grasz w AC:B na tej przeróbce..
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak oczywiście jakieś koleś z Krakowa jest mądrzejszy od całej sceny Xboxowej mhm... Udowodnij jak odpalisz AC nowego albo NFS'a

    Aha i nie mówimy tutaj o podmianie napędu na Samsunga, który nie czyta AP2,5 ale za to potem jest blokowany
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Beta LT+ przeciez jest juz w necie
     
  8. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    co Ty p.ierdolisz.

    edt.
    gdyby była beta do użytku to była by na xbins.
     
  9. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    nie chcemy sie tutaj kłocić ani nic... ale skoro gośc twierdzi ze ma...i ze te gry bedą chodziły ...? może warto sprawdzic...albo może napisac do jakiegos innego serwisu cz yteż juz mają
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja bym się w jakieś bety nie bawił. Po prostu trzeba poczekac na pełną wersję LT+ i tyle...
     
  11. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Termin "przed świętami" jest bardzo mylący. Za granicą święta bożego narodzenia są dużo ważniejsze niż nowy rok. Odpowiedź na pytanie o this side of christmas oznacza że nie będzie przed świętami tylko w okresie od dziś do świąt. Tak przynajmniej rozumie to ktoś kto angielski zna nie od dziś.

    W każdym razie może będzie jutro może 23 grudnia. Pod warunkiem że coś się nie stanie myślę, że C4Eva podając taki zakres dat jest świadom, że się nie spóźni.

    Trochę offtop ale ciągle słyszę to że prezent na święta że 20 grudnia itd i mnie troche frustruje to. Nie odbierajcie sobie nadzieji, że będzie wcześniej.
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ja pisałem z takim gościem co w Poznaniu przerabia i gada, że ma być w grudniu i 80zł wgranie teraz napisze do innego i spytam się oto samo co tego pierwszego ciekawe co odpowie.

    Edit: Dobra drugi koleś odpisał to samo, że najprawdopodobniej przed świętami. U pierwszego kolesia wgranie nowego FW to 80zł, a u drugiego wszystkie stare napędy po 30zł, a od 83850c v2 wzwyż po 80zł.
     
  13. maciek_nh

    maciek_nh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Może ktoś coś więcej napisać na temat podmiany napędu na samsunga ? Bo rozumiem, że to jakoś pozwala na odpalenie np AC:B ? I nie zamierzam grać po necie.
     
  14. marys1985

    marys1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha dobry tekst normalnie aż obśliniłem cały monitor
     
  15. kossity1

    kossity1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pojdzie ci ja mam samsunga napęd na falconie 2009 a tam oryginalnie byl litek :p
     
  16. Zabójca/Assassyn

    Zabójca/Assassyn Banned

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napewno cię wkręcał , przecież LT+ nie ma jeszcze .
     
  17. Infernalisss

    Infernalisss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Istnieje takie coś jak AP25 to AP20 Patch zauważyłem z neta że ludzie normalnie odpalają gry takie jak np. nfs :) ale ciekawe czy trzeba mieć wtedy nowego dasza lub tylko betę oraz czy oflaguje konsolę jak już będzie ten patch 2.0 czy może też inne problemy? jak myślicie? tutaj filmik http://www.youtube.com/watch?v=-WTmvifSWSs&feature=related
     
  18. Yamaha_PL

    Yamaha_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko jak spatchować NFS'a z AP25 do AP20 ?
     
  19. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeszcze nie wyszlo LT+,wyjdzie gdzies w grudniu.
     
  20. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Czy ten filmik nie dotyczy przypadkiem JTAGA ? Widać jak na dłoni FreeStyle Dash.

    EDIT:

    Doczytąłem się, że owy patch ma wskazywać konsoli, że nasz napęd to Hitachi stąd działające gry, patcha już mam teraz tylko zaryzykować płytkę.

    Zawartość pliku NFO:

    "AP25 comes from Anti Piracy 2.5, a method used by microsoft to check if the disk you inserted in your xbox360 is authentic or not.


    If your dashboard is equal or higher than 2.0.12583, AP25 will be triggered.

    Here is the patch to make it run under the old AP2.0!

    This will simulate the ROM in your XBOX360, making it look like you have hitachi V46/47 or samsung ms25/ms28 (if you dont have those already)

    Enjoy!!"

    EDIT2:

    Fake raczej, brak hasła do archiwum, nie ma możliwości znalezienia go gdziekolwiek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum