1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsza przerobka.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Ceronn113, Październik 7, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam.

    Widziałem na forum newsy o tym, ze jest juz nowa przrobka, ale postanowilem i tak zrobic temat, aby dowiedziec sie kilku rzeczy.

    -Czy ta przerobka, ktora wlasnie wyszła to z nią mozna normalnie grac w te najnowsze gry typu: fifa 12, Driver itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak i jeszcze ma też oddzielne pytanie jakiej firmy napędy miały konsole z poprawionym chłodzeniem bo C4eva jeszcze tam nie które testuje
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W najnowsza przeróbke zagrasz w drivera, gow3, warhamera i chyba NBA2K11

    Co do Fifa 12 to chodzi na 1.92 (jesli ta uwazasz za stara a 2.0 za nowa)
     
  5. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz zamiar przerobić konsolę, to na Twoim miejscu bym się wstrzymał. Na forum xbox360.iso pojawiła się informacja jakoby Forza 4 miała nowe zabezpieczenia i szykuje się nowa wersja LT 2.0.
     
  6. MarcelT800

    MarcelT800 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co za bzdury, jak nie wiesz to nie pisz nic !!
     
  7. MarcelT800

    MarcelT800 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie na necie grająją wersje NTSC Forzy 4
     
  8. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spokojnie, bo się jeszcze spocisz ;). Powiedziałem, że JAKOBY były nowe zabezpieczenia, z którymi LT sobie nie radzi, wiele osób już to zaraportowało. Zresztą sam wejdź na forum jak nie wierzysz. Nawet jeśli to nie prawda, to i tak rozsądnie jest poczekać z przeróbką aż sprawa się wyklaruje. Tyle z mojej strony, pozdrawiam i polecam walerianę ;)
     
  9. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Just.Dance.3.XBOX360-COMPLEX instalował ktoś ?.
    W najnowszym imgburn wypaliło się z błędem i nie działą - czarny ekran.
     
  10. JacoR0

    JacoR0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    km1000 a przepuszczałeś obraz przez abgx?? I jaką masz przeróbke??
     
  11. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najnowszą a jest już abgx który sprawdza gry z xgd3
     
  12. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tu jeden napisał ze już działa FM4 a u C4eva nic jeszcze nie pisze więc działa czy nie działa bo nie wiem czy dawać konsole do przerabiania
     
  13. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli co znowu trzeba dawac konsole do przerobienia? czy idzie cos takiego samemu jakos wgrac?
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak masz klucz to tutoriale na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum