1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowsze kodeki Divx do Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 1Sz5ary6, Luty 15, 2010.

  1. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak w temacie skąd można pobrać i czy w ogóle jest taka możliwość wgrania do Xboxa360 najnowszych kodeków do filmów bez podłączania do XLive ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tego co mi wiadomo nie da się bez podłączenia do live
     
  4. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdyby tylko podłaczenie do XLive było prostsze to bym nie szukałżądncyh dziwnych sposobów ale zeby podłączyć go do głupeigo Xlive trzeba się okropnie nameczyć i to an głupią chwilke ...
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    yyyy.....wsadzenie kabla sieciowego to tak wiele?
     
  6. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Taaa....na pewno się namęczysz, wkładając płytę z filmem.
    Wkładasz płytę i wyskakuje informacja czy pobrać kodeki:)
    Nie trzeba nigdzie się rejestrować.
     
  7. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żebys wiedział o czym piszesz to byś takich głupot nie pisał bo chodzi Mi oto że trzeba konfigurować Router z Xboxem a każdy router inaczej sie konfiguruje i nie do każdego jest instrukcja aj kto zrobić ...
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zależy skąd masz neta...

    Z neo/netii konfiguruje się automatycznie...
     
  9. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    To trzeba było sprecyzować swoje "głupie" pytanie a nie od razu się bulwersować....
    A po za tym poszukaj na forum jak skonfigurować router....
     
  10. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie bulwersuję się ale twoje logo BMW w avatarze wszystko wyjaśnia :/// :D A ustawień routera nie ma ...
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie wiem skąd masz internet,ale u mnie wystarczyło zresetować modem i podłączyć bezpośrednio do konsoli ,nic nie trzeba było konfigurować ręcznie(sieć z UPC)
     
  12. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko działa teraz jak chcę się zarejestrować do XboxLive piszę ze nie może się w tej chwili połączy wszystko działa I niewiem co teraz jest nie tak :/
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak się rejestrujesz to trzeba zmienić region w konsoli na inny niż Polski
     
  14. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tzn. na taki w którym jest oficjalnie usługa XBL:)
     
  15. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pablo dobrze mówi miałem ten sam problem :) wystarczy zmienić ustawienia regionalne i będzie ok
     
  16. 1Sz5ary6

    1Sz5ary6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko działa !!! Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum