1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowszy Dasboard z USB i ixtreme 1.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qwert59, Kwiecień 1, 2011.

  1. qwert59

    qwert59 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam nadzieje, że mnie nie zjedziecie :) Szukałem odpowiedzi na forum, ale moje pytanie jest trochę inne. Wiem, że po wgraniu najnowszego dasha będzie trzeba przerobić do LT+ żeby chodziły najnowsze gry. I że na LT+ chodzą wszystkie gry bez wzgledu w kórym wave. To mi akurat nie przeszkadza bo i tam to będę robił. Ja natomiast mam troszke inne pytanie czy do tego czasu będę mógł grać w COD WAW i cieszyć sie możliwoscią zapisywania gier na usb? Obecnie (prawdopodobnie bo sprzedający nie wiedział) mam ixtreme 1.5
    AT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz ix1.5 i wgrałeś nowego dasha oraz próbowałeś odpalic nową grę to juz masz oflagowanego Xa
    najpier wgrywa się LT+ a póxniej dopiero nowego dasha i grę z ap25

    zapisywanie gier i savów na pena jest od dasha 9199 [chyba] więc możesz
     
  4. qwert59

    qwert59 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    call of duty world at war To jest gra z 2008 roku, wątpie żeby mieli wtedy w planach AP 2.5:)

    Czyli poprostu wgrywam i mogę grać dalej?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak
     
  6. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem za samą aktualizację nie ma flagi. Próba odpalenia gry z tym zabezpieczeniem bez lt+ tym skutkuje. Aktualizację wgrywaj :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum