1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowszy dasboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidpoland, Lipiec 11, 2010.

  1. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem, że był już taki temat, ale teraz nie mogę go znaleźć. Jaki jest najnowszy Dasboard ? Chciałbym zrobić aktualizację konsoli, ponieważ nie odczytuje mi filmów. Miło widziane linki. Pozdrawiam.

    Edit. Błąd powinno być Dashboard.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Ale żeby odczytać filmy musisz pobrać kodeki a nie dashboard
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  5. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybką odpowiedz szkoda, że tylko po podłączeniu do xbl można te kodeki pobrać.
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    niestety tylko jest taki sposób. podłącz się, włącz film, i zacznie się pobieranie. załozenie konta to tylko chwila
     
  7. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nową konsolę (czyt. nie podłączana do sieci) czyli ma możliwość założenia 3 kont na xbl po 1 miesiąc. Jak podłącze tylko raz w celu aktualizacji a później w ogóle (do kiedy nie będzie xbl w polsce) to i tak mi ten miesiąc minie ? I teraz musiałbym założyć konto na UK ?
     
  8. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Teraz musisz założyć konto najlepiej na UK i jak zrobisz te konto to jak będziesz nie używał konta to ci minie ale przecież zostają ci jeszcze 2 konta do założenia :)
     
  9. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak teraz założę to konto na UK, a później na drugim koncie (jak będzie u nas live) na Polskę to może być tak ? jedno na UK a drugie na Polskę ?
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kod:
    jedno na UK a drugie na Polskę ? 
    Tak ale podobno będzie można przenieść konta z UK (i innych krajów) na PL
     
  11. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podobno będzie można:p,a jednak na i po e3 MS milczy:/ zobaczymy czy wogole w tym roku ujrzymy Polskiego live
     
Wczytywanie...

Poleć forum