1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowszy dash + lt 3.0 nie działa need for speed

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek2613, Maj 3, 2012.

  1. bartek2613

    bartek2613 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ostatnio wymianiłem xboxa na troche bardziej pasujacego do mebli - czyli czarnego i pojawił się problem. Podczas sciągniecia swojego profilu musiała mi się sciągnąć cicha aktualizacja. Przez to teraz nie dział mi need for speed hot pursiut. Na starej konsolce dział bez problemu. W tej nowszej konsolce mam napęd benq i lt 3.0 i najnowszy dash. Co mam zrobic zeby ta gierka znów działała?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przy LT 3.0 "cicha aktualizacja" nie działa. Nagrałeś tą grę zgodnie z poradnikiem?
     
  5. bartek2613

    bartek2613 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No własnie ze nie. Płytka była nagrywana jakis czas temu i działała bez problemu na poprzedniej konsoli. A teraz po zmianie konsoli juz nie chce działac. Czyli nie pozostaje mi nic innego jak nagrać ja zgodnie z poradnikiem pod lt3.0.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, musisz nagrać jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum