1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

najnowszy dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Artur Kołodziejczyk, Maj 13, 2012.

  1. Artur Kołodziejczyk

    Artur Kołodziejczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. mam pewien problem otóż ostatnio zaktualizowałem xobx`a do najnowszego dashboarda i mi nie czyta paru gier, chciałem wgrać wcześniejszy ( i tu jest właśnie problem) ale kiedy wrzucam dasboarda na pendrive i kiedy wwkładam pena do xbox`a powinno wyskoczyć czy chce zaktualizować a tu niestety nic takiego się nie pojawia proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Artur Kołodziejczyk

    Artur Kołodziejczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mogę cokolwiek z tym zrobić??
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jakie gry nie chodzą? dash 14719?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wyczysz pamiec podreczna usun wszystkie instalki gier jesli byly i sprobuj od nowa :)
     
  8. Artur Kołodziejczyk

    Artur Kołodziejczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zaktualizuj do LT+ 3.0 jesli masz starsze
     
  10. Artur Kołodziejczyk

    Artur Kołodziejczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Możesz samodzielnie przerobić napęd na LT+ 3.0 albo udać się do fachowca z tym (koszt około 30-50 zł).Jak chcesz sam przerobić to zajrzyj do działu LT+ --> Artykuły.Jeżeli szukasz fachowca to dział USŁUGI.
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a jak przerobisz na LT 3.0 to gry od nowa bedziesz nagrywać jesli miales Lt 2.0 ( wspomniales ze nie wiesz jakie masz LT , dowiedź się bo moze masz najnowsze a nie wiesz tego)
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Szukaj poradnika pod swój napęd i wgraj LT 3.0: Artykuły

    Od nowa będziesz musiał nagrać gry XGD3 i XGD2_AP2.5.
     
  14. Artur Kołodziejczyk

    Artur Kołodziejczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a kiedy wyszlo lt 3.0 bo pamiętam że przerabialem konsole jakos w listopadzie
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie w nocy z 24. na 25. grudnia 2011r.
     
Wczytywanie...

Poleć forum