1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najnowszy patch a cicha aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebeksh, Kwiecień 9, 2012.

  1. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Gram z wpiętym pendrivem z najstarszym TU, bo mam cichą aktualizację. Chcę jednak wgrać patch 1.5, który wyszedł kilka dni temu w nadziei, że pozwoli mi to usunąć bug który uniemożliwiał mi przejście misji (a przynajmniej mam taką nadzieję, że patch 1.5 pomoże). Jak wgrać tego patcha musząc grać z najstarszym TU, żeby gra w ogóle ruszyła?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Próbowałeś dograć oba TU jednocześnie (na dwóch pendrive'ach)?
     
  4. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, reakcja jest taka sama, jak przy próbie włączenia bez żadnego pendriva - nie można odczytać płyty czy coś takiego.

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  5. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem, że zostaje mi tylko sflashowanie na LT 3.0? :D
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli chcesz wgrać tego patch'a, to tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum