1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Najprościej jak sie da :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xbx, Wrzesień 3, 2007.

  1. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Od baaardzo dawna jestem szczesliwym uzytkownikiem starego X'a. Teraz juz widze, ze dluzej z tym nie pociagne, wiec trzeba bedzie kupic 360. Problem w tym, ze o ile w starym sie sporo orientowalem, o tyle o nowym nie wiem prawie nic.
    Stad tez mam prosbe, czy moglibyscie mi wprost napisac, jak dla totalnego amatora:

    Jakiego x'a mam kupic, zeby bylo dobrze - chodzi mi o to, ktora wersje, z jakim chipem (chyba, ze tutaj kopie uruchamia sie inaczej), zeby wszystkie kopie poszly?

    Dodatkowo mam pytanie... Czy jest szansa na gre z HDD, czy tu juz trzeba z plytek?

    Thank you from the mountain.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Najbardziej opłaca się wersje Premium. Co do przeróbki zmienia się biosa w napędzie i kopie działają. Tylko można grac z DVD nie możliwości z HDD.
     
  4. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: Najprościej jak sie da :)



    No więc tak :

    1.Najlepiej wersja premium ze sflashowanym napędem. w premium masz dysk twardy na savy a w core nie ma ;/
    2.Gry nie uruchomisz jak narazie z dysku .


    EDIT:

    brattanek Był szybszy :p
     
  5. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Dzieki wielkie,

    A jesli chodzi o flash - to samemu sie to robi? No i czy sa jakies wymagania co do napedu, zeby sie go dalo sflashowac?
     
  6. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Da się samemu turtorial znajdziesz na necie. a co do wymagań to może być każdy napęd oprócz BENQ
     
  7. Bl1zZ

    Bl1zZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2007
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Kolego, ale jezeli fundusze Ci na to pozwola, tonie popelnij mojego bledu i nie sprzedawal starego klocka. Nowy nie odtworzy divx'ow, nie ma niektorych fajnych gierek, a gry musza byc na DL-kach... dlatego jezeli masz taka mozliwosc, to zostaw sobie starego :))

    I najlepiej Premium
     
  8. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    No wlasnie tak mam zamiar zrobic. XBMC rzadzi, dlatego dopoki nie bedzie go na 360, to na pewno nie pozbede sie starego. To juz ostatnie pytanie :). Bo szukajac tutoriala odnosnie flashowania trafilem na dyskusje, ktory flash lepszy ixtreme, czy xtreme. Ktorego byscie polecili, majac na uwadze, ze nie bede korzystal z Live, tylko gral we wszystkie gierki pojedynczo. Podobno xtreme pozwala czytac wszystkie plytki, a nie tylko DL.
     
  9. Bl1zZ

    Bl1zZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2007
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Lepiej xtreme, bo nie potrzebuje stealth patcha.
     
  10. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Wiem, ze jestem meczacy :), ale jeszcze jedno pytanie mi sie pojawilo czytajac tutoriale.
    Czyli niemozliwe jest sflashowanie bez pc'ta? Ja mam laptopa, wiec chyba bede musial poszukać jakiegos zewnetrznego zrodla, albo od razu kupic z flashem.
     
  11. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    No z tego co mi wiadomo trzeba przec PC. a na zaptopie raczej to nie przejdzie :) . a nie lepiej ci przerobić u kogoś ?? za około 50zł będziesz miał Xboxa 360 gotowego do grania na piratach ;D
     
  12. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    To jak tylko bede mial troche wolnego grosza, ktory uda mi sie schowac przed narzeczona :), to kupuje sobie x'a przerobionego xtremem, albo samsunga i szukam jakiegos miejsca w Warszawie, zeby mi przerobili. Wielkie dzieki wszystkim za pomoc.
     
  13. Morrowind

    Morrowind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2007
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Dobrze ujęte. Kopie bezpieczeństwa danych są nam potrzebne ;)
     
  14. xbx

    xbx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2007
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Hej,

    A macie moze jakies miejsce (najlepiej sklep w Warszawie), gdzie mozna kupic od razu z Xtremem, lub ewentualnie kupic, a oni wgraja xtrema. Niestety moj ulubiony sklep, juz takich rzeczy nie robi :(, a do starego klocka problemow z chipem tam jeszcze nie bylo.
     
  15. musigt

    musigt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    kurcze ja chce juz xboxa :D
     
  16. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    w innym temacie piszesz ze juz masz konsole wiec sie zastanow spamerze
     
  17. Daro19851

    Daro19851 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2007
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    Najlepiej premium sfalszowanie to jedyne 50 zł samemu lepiej tego nierobic jak sie niewie co i jak ;)pozdro
     
  18. victorboss

    victorboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Najprościej jak sie da :)

    i ja rowniez skorzystalem na pytaniu :D dzieki ... kopie rlz ;]
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. greqdz
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    403

Poleć forum