1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

najtanszy modo chip i glicher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez armagedonus, Wrzesień 23, 2016.

  1. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    czy na tych konsolach z tego roku co podałem w temacie da rade zrobić rgh planuje go zrobić jaki numer seryjny muszę mieć jutro podeśle fote z info z tyłu konsoli konsola xbox slim 4 giga czarna z sensorem kinect
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na każdym się da.
     
    armagedonus lubi to.
  4. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok to super czekam na reszte komentarzy pod tematem i thx moderatorze

    jaki chip najlepszy?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 23, 2016
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na każdym z tej daty produkcji.
    Ace v2, 3

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    thx

    a jaki koszt ace v2?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 30, 2016
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    20zl mam

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  8. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tyle kosztuje ok cena od teraz 30zl

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  10. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    prosze o wiencej informacji

    czy tylko musze mieć ace rzeby zrobić rgh?

    czekam na informacje akir

    a gilcher po ile?

    szukam najtanszego gliczeera i chipu prosze o propozycje pod tematem
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 30, 2016
  11. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Przeciez glincher i chip to to samo :) Do corony 4gb musisz miec jeszcze rw kit zeby odczytać i ponownie zapisac zmodyfikowany nand. Mam nadzieje ze umiesz lutować bo przy 4gb troche zabawy jest.
     
  12. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale j runer chip i ten cool runer starczy?

    fifi88 dzęki za informacje

    a ile wydam na glicher i programator?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 30, 2016
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Coolrunner nie starczy... Wydasz na czytnik rw kit i chip kolo 100-120zl

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  14. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    juro podeśle fote z info z konsoli numer seryjny i reszte

    obym nie miał korony 4giga bo tak to troche roboty będze

    ile to sie lutuje tak na oko?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 30, 2016
  15. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Ale to do niczego nie potrzebne. Corona 4gb i nic więcej nikomu wiedziec nie trzeba.
    Za chipa dasz 20-30 zl + przesyłka za rw-kit tez z jakies 20zł + przesyłka, dotego czytnik kart 20-30 + przesyłka. Więc jeśli nie masz pojęcia na temat jak to zrobić to lepiej oddaj komuś, koszty będą podobne a zaoszczedzisz na naprawie po nieudanych własnych próbach
     
  16. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale ja nie wiem czy to korona
     
  17. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Jak ile ?? musisz wlutować programator, pozniej chip i wylutować programator.
    Masz chociaż jakaś normalną lutownice czy transformatorowa ??

    Edit : no to jak nie corona a trinity to programator ze 100zl kosztuje
     
  18. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja w pażdzerniku robić będe dlatego sie pytam .

    tylko sie pytam naraże a potem to jakoś sobie poradzę

    a po czym rozpoznać czy to korona czy trinity ?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 30, 2016
  19. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Po dacie produkcji, po napięciu na wejściu, i po tym jak popatrzysz na płytę
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak on tyle pyta o chip, to pomyślcie co będzie w październiku

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  21. armagedonus

    armagedonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    data produkcji jaka była to 2013 08 13
     
Wczytywanie...

Poleć forum