1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Największy dysk do Slima

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez markus9292, Wrzesień 4, 2013.

  1. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Witajcie

    Jaki można zamontować do Slima największy dysk?

    Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    320 gb
     
  4. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    J.w. a do rgh 2 TB

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dzierżoniów
    A co jak kupie dysk z lapka 320GB, muszę coś z nim zrobić, żeby działał? Ostatnio kupiłem 120GB i normalnie działa pod ixem :sneakiness:
     
  7. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    513
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
  8. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1297
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Działa bo zapewne masz RGH w konsoli, gdybyś miał LT to niestety by nie zadziałał bez odpowiedniego przygotowania dysku...
     
  9. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Nie mam RGH, kupiłem nowego Slima i śmiga :)
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To musiał być dysk przystosowany do xboxa, innej możliwości nie ma.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     

Wczytywanie...

Poleć forum