1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NAND i cpukey

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bryłkowsky, Luty 23, 2014.

  1. Bryłkowsky

    Bryłkowsky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiem że mam Podłączyć konsole do sieci, uruchomić xell'a i przez przeglądarkę na kompie wejść na adres IP konsoli. Tyle że jak podłącze konsole kablem sieciowym to nie mam wtedy neta i nie mogę przejść na ten ip . Jest jakiś inny sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    Masz podłączony komputer i konsole do sieci?

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  4. Bryłkowsky

    Bryłkowsky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba tak , odpinam ten kabel sieciowy od jednego routera ( bo mam 2 przez co mam WiFi ) i podłączam do konsoli.
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  6. Bryłkowsky

    Bryłkowsky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I na czym polega ta powyższa operacja ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Na odpaleniu programu....zgra ci nand i cpu key

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kamilolos123

    kamilolos123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przepraszam, że odświeżam ale czy mógłby ktos podpowiedzieć którą operację wybrać i co przyciskać, żeby czegoś nie popsuć? :)
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Żeby zrobić odczyt naciskasz X, żeby wgrać nand naciskasz A, żeby wygrać nand ale wcześniej zrobić backup to B

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  10. Brusiak

    Brusiak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce zgrać nand i cd key i moje pytanie czy ta operacja zgra to na pendrive albo chociaż dysk mam 360 slim
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odpal simple nand flasher i zgra ci klucz i nand na pena

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  12. Brusiak

    Brusiak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra udało się mam Nand ale brakuję CPU KEY nie wyświetlił się. Teraz tak kiedy odpalam z przycisku od dvd nie odpala się jest czarny ekran. są jakieś programy żeby jakoś go odczytać. I jeszcze jak wczytywło nand to wyszło mi moj płyta to Corona a przecież Slimy to Triniti mam to zmienić ??
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Slimy są zarówno trinity jak i corony

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  14. Brusiak

    Brusiak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra udało się najpierw tym programem ogarnąłem NAND ,a cpukey odpaliłem dushlach 3.11 przez xexmenu i w opcjach był podany. I masz rację bo mam corone i nie wyświetlało mi menu jak odpalałem przez przycisk w dvd więc musiałem odpalić przez xex
     
Wczytywanie...

Poleć forum