1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd 16d4s chip mxic. Lizard nie wykrywa napędu.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez RuNNerka, Grudzień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    mam naped ze slima 16d4s chip mxic. Przeciąłem ścieżke, chciałem dać unlock i zonk lizard nie widzi napędu, jesli podlacze naped do konsoli też mruga dioda czyli napędu nie widzi. O co biega i jak to naprawic?

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możesz sprawdzić czy nie wywaliło Ci "bezpieczników" R1 R2 i R6
     
  4. Pawel9215

    Pawel9215 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zlutuj ścieżkę i zobacz czy coś pomogło, może coś więcej przeciąłeś?
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napęd 16d4s chip mxic. Lizard nie wykrywa napędu.

    Nie mam lutownicy. Dalem do serwisu na karmelicka i zobaczymy czy to cos da.

    Okazalo sie ze przejechalem sciezke jedna. Podlutowane i smiga.
    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zamykam.

    Autor powinien kupić dobry sprzęt do cięcia, polecam skalpel z apteki.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum