1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd 16D4S - po wymianie układu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chiker, Maj 9, 2014.

  1. chiker

    chiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po baddrilu wymieniłem układ Winbonda 05 na nowy odblokowany MXIC 03 po wgraniu flasha i wpięciu do xboxa świeci się tylko czerwona dioda na środku a po wypięciu napędu konsola się włącza ale miga dioda zielona na środku.
    co może być problemem uszkodzona elektronika napędu czy coś z konsolą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wpinasz i wypinasz napęd na włączonym xboxie... Czy odczytałes poprawnie flash z poprzedniego czy wpinasz zasilanie poprawnie czy napęd jest wykrywany w JF ew lizardzie?
     
  4. chiker

    chiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie na wyłaczonym. TAK poprawnie zczytany key jest widziany w JF
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Brałeś zasilanie z konsoli?
     
  6. chiker

    chiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy zczytywaniu i flaschu z konsoli
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak podłączysz stary napęd ( lub samo pcb ) konsola wali rroda czy włącza się normalnie, jeśli na nowym/starym napędzie masz rroda to podaj kod dokładnie ( odczyt sync + eject 4x )
     
  8. chiker

    chiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wrócę do domu to sprawdzę jak wykonam tą kombinacje klawiszy to coś ma się na ekranie pojawić bo jak czerwona dioda świeci to konsola nic nie pokazuje na ekranie. Ale tylko na jednym napędzie bo tylko jego mam (wymieniony układ winbonda)
     
Wczytywanie...

Poleć forum