1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd 9504 MXIC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GodFather997, Lipiec 24, 2013.

  1. GodFather997

    GodFather997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam
    Czy do przerobienia napędu 9504 MXIC muszę przecinać ścieżki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie fw teraz w napędzie, zaglądam że i tak musisz ciąć ścieżkę.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jesli teraz masz 9504 to nie musisz, jak masz 272, 225, to już niestety trzeba. Pytanie 2-gie.. dashboard jaki jest..? jeśli była aktualka na powyżej 13599 to napęd na bank fleshnoł się z 9504 na wyższy a tym samym zrobił Lock SPI.
     
  5. GodFather997

    GodFather997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Aktualny dash to 16202 .
    PS Czy na 16203 można zrobić rgh ?
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jak najbardziej można i na 16203
     
Wczytywanie...

Poleć forum