1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd a przerobka - pytanie !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maxiu_10#, Listopad 12, 2009.

  1. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam, mam przerobioną konsolę i mam takie pytanie że jak wymienię w niej napęd na nowy nieprzerobiony to wtedy konsola będzie już jakby nieprzerobiona??


    Proszę o szybką i konkretną odpowiedz :D

    Z góry dzięki !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    tak. tylko będziesz musiał wgrać orginalny klucz napędu. A masz lite-on czy inny napęd?
    bo jak inny to nie musisz kupować nowego napędu.
     
  4. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Niestety nie mam zielonego pojęcia jaki mam napęd. Jak to sprawdzić??
     
  5. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak sciagniesz panel przedni to masz potem w tej dziurce kabelki i jak masz chyba zolte to masz liteona nie pamietam tego
     
  6. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    No wiec tak, troche nie kminie tego ponieważ moja tacka jest taka sama jak tacka trzecia od lewej strony czyli LiteOn ale znowy na dole pisze że LiteOn ma dwa zółte kabeli a ja mam dwa białe kabelki co znowu wskazuje ze mam BenQ!!

    Wytłumaczcie mi to bo nie kminie !!!
     
  8. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nie musisz jesze wgrać firmware z napedu przed przeróbką bo jest w nim klucz a klucz w napedzie musi być zgodny z kluczem w konsoli inaczej nie pojdzie sprzet
     
  9. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ale ja juz mam przerobioną i chcialbym zrobić tak zeby znowu mieć tak jakby nie przerobioną i grać na xbl bez strachu przed banem za to ze mam przeróbke !!!
     
  10. modernbone

    modernbone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak cie nie zbanuja ,jezeli bedziesz sie laczyl LIVE z orginalem w srodku to nie ma szans na ban ,problem jest tylko z patchowanymi grami(piraty) naped czy flashowany czy nie raczej najmniej tu wazny (moim zdaniem)
     
  11. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie i daltego mam pytanie czy jak zmienie sam napęd na nieprzerobiony to czy bedzie ryzyko na dostanie bana za napęd czy coś, chodzi mi o to zeby z przerobionej konsoli zrobić tak jakby nieprzerobioną żeby była jak nieprzerobiona, jest to możliwe poprzez wymiane samego napedu ???


    Odpowie mi ktos na moje pytanie, tylko konkretnie!!!
     
  12. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  13. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Kolejny znaFca, ale ty już przebiłeś wszystkich, mam rozumieć że jak włożę oryginała do napędu to ban nie grozi, iloczynie inteligencji zamiast pisać o rzeczach których nie masz zielonego pojęcia poczytaj sobie forum. 600 tys konsol zbanowanych.. za FIRMWARE
     
  14. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Odpowie mi ktoś na moje pytanie??? PLIS !!!
     
  15. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    No czytaj dokładniej, tak jak wymienisz napęd na nie przerobiony to będziesz mógł logować się do Liva bez ryzyka że dostaniesz bana.
     
  16. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Aha czyli nie trzeba wymieniać płyty głównej tylko sam napęd, ale jeszcze chciałbym wiedzieć o co chodzi z tymi kluczami napędu itp, itd... !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum