1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd BENQ a wersja konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kichu93, Styczeń 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam pytanie - czy napędy benq były montowane w wersji xboxa ELITE falcon czy jasper?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko w falconach od 08.2007 do 2008-04-24. CHyba ze konsola byla na gwarancji, wtedy tez moze miec benq
     
  4. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki, tak myślałem bo był wpis w google na anglojęzycznym forum że w 2007 wprowadzili nowe napędy, ale nie było jednoznaczej informacji o tym czy teraz też dają. No to nie kupuje w takim razie :pP
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Benq był w Falconach. Został zastąpiony LiteOn w Jasperze
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    liteon i hitachi tez byl w falconach
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Xenon & Zephyr - Samsung,Hitachi
    Falcon - Benq,Liteon
    Jasper - Liteon
    Slim - Liteon,Benq,Hitachi.
     
  8. Haas360

    Haas360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Benq na pewno był w falconach bo sam mam:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum