1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd benq i GTA V pod LT 2.0. Proszę o poradę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez switelolo124, Październik 26, 2013.

  1. switelolo124

    switelolo124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łagów
    Witam forumowiczów, z góry mówię że jestem zielony w tym temacie więc proszę o wyrozumiałość.
    Już wyjaśniam w czym problem.
    Posiadam nagrywarkę Benq dvd8900 (tu jest jakis opis troszke dokładniejszy) Lite-on DVD8900 Black 16x DL DVD +/-R/RW RAM oem (badged Philips/BenQ Corp.) (DVD8900) buy at PCUpgrade.co.uk
    Jestem w trakcie ściągania GTA V pod LT 2.0 ponieważ owe lt mam w konsoli (Grand Theft Auto V [RegionFreePL] (XGD3) (LT+ 2.0) - TnT ******* - Darmowy Polski katalog torrentów)
    Problem w tym że czytając temat: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/
    nie ogarnąłem tego do końca.
    Wiec, czy to gta co ściągam muszę puszczać przez to całe agbx360? I czy do wypalenia tego potrzebuje napędu z tym iHAS ?
    Proszę o jakieś proste wyjaśnienie.
    Z góry dziękuję

    ps. Xbox premium z 2009r, wymieniany napęd na Hitachi. Dashboard nie znany, sprawdzę potem to dopisze ale jest to ostatni przed wyjściem tego na konsolę slim.

    ps.2 znalazłem jeszcze jeden tut http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    ale chyba jak ściągam obrazy gta już przestawione pod lt 2.0 to nie muszę nic kombinować tam z topologią tylko imgburn i ogień tak ?

    ps.3 nie mogę uaktualnić dasha... zatrzymuje się jakoś przy końcu i wyskakuje błąd i z tego co wiem to lt nie pozwala na aktualizacje... jest jakas rada na to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie kończy aktualizacji bo zmieniłeś napęd - rozumiem że wcześniej był inny
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musi być liteon bez tego Xgd3 nie odpali. A jak chcesz nowszego dasha wgrać to wgraj do obecnego OFW napędu.
     
  5. switelolo124

    switelolo124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łagów
    hmm czyli praktycznie w domu nic nie zrobie sam, no cóż... nie mam już sił do tej konsoli...
    dziękuje za radę
    zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum