1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd BENQ ma problem z odpalniem gier

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez mario1500, Grudzień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam.
    Mam napęd Benq z LT+3.0 (plik LTPlus-0442-v3.0),najnowszy dash, nie było cichej, gry wypalone na nowo z "topologiami" instalują się na dysku ale nie uruchamiają "nieobsługiwana płyta" z początku myślałem że może zły obraz iso do tych topologi i odpuściłem. Dziś zrobiłem flash LiteOna na LT+3.0 i te gry które u mnie nie działają tu śmigają bez zająknięcia.
    Moje pytanie: czy ktoś się z tym spotkał? czy to jakaś muka z tym LT dla Benq?
    PS
    flasha robiłem nawet z pod dosa myśląc że to coś pomoże, ale efekt ten sam :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    @UP
    nikt nie ma takiego problemu?
     
  4. mkf118

    mkf118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja dzisiaj zaktualizowałem przypadkowo do najnowszej wersji Dashboard i już gry się nie odpalają. Też mam BENQ/PHILIPS. Co robić? Nie pamiętam też jaki miałem firmware chyba 1.9.
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    musisz wrzucić LT+3.0 ale nie wiem czy to śmiga na Benq bo nikt mi nie napisał.
    Tak więc pytanie do ludzi którzy posiadają napęd Benq w konsoli czy gry pathowane im działają?
     
  6. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale w ogóle ci gry nie ruszają na tym BenQ czy odlapają i wywalają się po czasie ?
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    wszystkie gry z XDG3 z wgranymi topologiami instalują się na dysku, ikona gry jest daje zagraj w grę pojawia się czarny ekran słychać napęd jak rusza a po chwili wyskakuje komunikat nieobsługiwana płyta :(

    EDIT
    Poradziłem sobie :D
    podkręciłem laser w moim Benq i to wszystko - najwyraźniej pada i trzeba myśleć już o zakupie nowego.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum