1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd Benq

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez IceMan2008, Kwiecień 9, 2013.

  1. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jeśli posiadam przejściówkę usb na sata to czy mogę wgrać lt 3.0 czy potrzebuję coś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tutek do flasha tego napedu. Warunek ze wykryje ci te usb sata naped. Jungleflasher . Wyciagasz klucz i wgrywasz soft lt 3 plus klucz.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, mus być sata na płycie głównej

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Dzięki za odpowiedz. Czyli jeśli dobrze rozumiem jeśli JF wykryje to nie ma problemu? Mam prośbę możesz podrzucić link do tutka.

    Z góry wielkie dzięki

    P.S. mam sate w kompie nawet 6 portów ;)
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wpisz flash benq . To wepnij do dowolnej saty jak wykryje poprawnie to pol sukcesu. Sciagnij jf i soft najnowszy do benq . Wyciagnij klucz wgraj lt 3 i klucz i wszystko. Zasilanie mozesz z xa brac lub np v3 probe . Lub jakis kabel zasilajacy wlasnej roboty.
     
    1 osoba to lubi.
  7. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie za pomoc pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum