1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd czy laser?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Border, Czerwiec 8, 2013.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy to normalne ze przy niektorych grach laser wydaje dziwne dzwieki tak jakby syczy? Np w gears of war 3. Gra nie jest orginalna odrazu mowie ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Nie. Mi tak skrzeczał laser i olałam to, a teraz jest zepsuty :p
     
  4. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak myślałem.. A to ciul jak się zapisuje to się zepsuje :)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skrzeczenie napedu to normalna sprawa zaraz po wlozeniu plyty do napedu, jezeli gra nie jest oryginalna to jezeli jest kiepsko nagrana to wtedy naped tez wydaje rozne dzwieki probujac ja odczytac
     
  6. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No bo to tylko przy gow 3 tylko tak syczy. Raczej dobrze na grałem może przez to ze nie ihasem?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak... Gra jest na XGD3.
     
  8. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiem ze jest na xgd3 ale czemu mi tak naped syczy??! Jak gram to przy kazdym savie tak jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum