1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd czy płyty?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nikeroni10, Sierpień 12, 2012.

  1. nikeroni10

    nikeroni10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas grania w FIFA STREET w pewnym momencie napęd przestaje kręcić płytą i wywala błąd o ściereczce. Mogę grać jedynie Chicago Fire w Futsal. W innych trybach i z innymi drużynami jest błąd. Inne gry w ogóle się nie uruchamiają, od razu jest błąd. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    ciezko powiedziec, obstawial bym na nosnik albo blednie nagrana gre
     
  4. nikeroni10

    nikeroni10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra jest nagrana dobrze. ABGX wszystko na zielono
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Pada laser, kalibracja powinna pomóc
     
  6. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Albo pada laser, albo lipny nośnik. Verbatim ? Emtec ? Jaka płytka ?
     
  7. nikeroni10

    nikeroni10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Platinumy. Dodam że inne płyty takie jak demówki czy orginalne działają
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    plyta winna, nagraj na Verbatim

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  10. nikeroni10

    nikeroni10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Calkiem możliwe. UFC 3 działa ale nie ma dźwięku... GTA EFLC podczas ładowania wywala błąd. Spróbuję nagrać na Verbatimach
     
  11. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Przerzuć się na Verbatimki, a problem zniknie :)
     
  12. nikeroni10

    nikeroni10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taką nadzieję:) Dzięki chłopaki:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum