1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd(dla nie przerobionej)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez emil 92, Maj 1, 2009.

  1. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Jaki napęd polecacie??

    Chcę kupić PREMIUM 60GB, czytałem inne tematy o napędach, ale te tyczą się tylko wyboru napędów do konsol które są lub będą przerobione.

    Który napęd najlepszy dla nieprzerobionej konsoli??

    Planuję kupić tę konsolę XBOX 360 PREMIUM HDMI 60GB JASPER! -TOTALNE RATY!` (617994668) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    teraz każdą konsolę masz z napędem Liton. Ja kupiłem miesiąc temu Arcade Jasper. bierz Jasper prawie wcale się nie nagrzewają. Tylko że ja mam Ixtreme i gram dużo ale jest ok :)
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co do napedu najlepszy jest Lite-on.
     
  5. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    Dokładnie, tylko i wyłącznie Lite-on. Nawet jeżeli chciałbyś inny to nie ma takiej możliwości, gdyż w nowszych konsolkach tylko ten występuje. :D
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Co za roznica jaki naped ?? I tak kazdy jaki bedziesz mial robi sporo halasu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum